Σάκης Τανιμανίδης: «Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ καλός παρουσιαστής»

«Έχει προσθέσει φέτος και αυτό το στοιχείο του χιούμορ στον σχολιασμό του που είναι πολύ ωραίο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ καλός παρουσιαστής»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν του ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση να αφήσει το Survivor. Ταυτόχρονα μίλησε και για τη συμμετοχή του Γιώργου Λιανού στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Λιανό

«Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, είναι πολύ καλός παρουσιαστής και έχει ένα ταλέντο που μπορεί να το τοποθετήσει σε πολλά διαφορετικά προτζεκτ. Έχει προσθέσει φέτος και αυτό το στοιχείο του χιούμορ στον σχολιασμό του που είναι πολύ ωραίο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ποιοι διάσημοι Έλληνες παρουσίασαν το Survivor πριν τον Τανιμανίδη και τον Λιανό

Μπορεί το Survivor να το έχουμε συνδέσει με τον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο πριν από αυτούς, παρουσίαζαν το ριάλιτι επιβίωσης 3 ακόμη αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τον θυμόμαστε, ωστόσο, τους διάσημους πριν από αυτόν σίγουρα όχι.

Survivor Αρναούτογλου

Το Survivor Ελλάδας είναι η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχει προβάλει συνολικά 8 κύκλους.

Οι κύκλοι 1, 2, 3 και 4 προβλήθηκαν στο MEGA, ενώ στις αρχές του 2017 τα δικαιώματα του reality αγόρασε ο ΣΚΑΪ, ο οποίος μετέδωσε τον πέμπτο κύκλο, και λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον έκτο κύκλο το 2018, τον έβδομο κύκλο το 2019 και τον όγδοο το 2021. Ωστόσο, αυτός είναι ο άνθρωπος που επιλέγει ποιος θα μπει στο παιχνίδι και ποιος όχι.

Την παρουσίαση των πρώτων δύο κύκλων ανέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, του τρίτου κύκλου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, του τέταρτου ο Γιάννης Αϊβάζης, του 5ου έως τον 7ο ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ παρουσιαστής του 8ου κύκλου είναι ο Γιώργος Λιανός.

Survivor Μαρκουλάκης

Survivor Αιβάζης

Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Από την άλλη, αυτός είναι ο νικητής σύμφωνα με τις στοιχηματικές του Survivor 4.

Σίγουρα τα ονόματα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Γιάννη Αϊβάζη δεν τα θυμάστε, αφού οι πρώτοι κύκλοι του Survivor, δεν είχαν τόση... πέραση, όσο τα τελευταία χρόνια στον ΣΚΑΙ.