Survivor 4: Η ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη μετά την εξομολόγηση της Μαριαλένας

Αινιγματικός όπως πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη μετά την εξομολόγηση της Μαριαλένας

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δε δέχθηκε μήνυμα από τον Γιώργο Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας, γεγονός που της στοίχισε ιδιαίτερα αν και παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα πως καταλαβαίνει τους λόγους που ο σύντροφός της επέλεξε να μην επικοινωνήσει μαζί της.

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει», είπε η Μαριαλένα χθες.

Ο Γιώργος Λιβάνης όλο αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή της συντρόφου του στο ριάλιτι επιβίωσης, ούτε όμως και για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με εκείνη και τον Σάκη.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης μετά τα λόγια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4

Μπορεί ο τραγουδιστής να επέλεξε να μην γράψει τίποτα στη λεζάντα της φωτογραφίας του ωστόσο οι διαδικτυακοί του φίλοι από κάτω έδωσαν ρέστα με τα σχόλια που του άφησαν, λέγοντάς του πως δεν του αξίζει αυτό που του συμβαίνει.

Μικρούτσικος για Λιβάνη: "Κέρατα θα έτρωγε..."

Εννοείται πως πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Μετά το άκυρο που έφαγε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο έπαθλο επικοινωνίας από τον Γιώργο Λιβάνη ήταν αδύνατον να μην σχολιαστεί στην εκπομπή Ευτυχείτε που... έχει εντρυφήσει φέτος πάνω στο ριάλιτι.

Όπως σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr πρώτοι νωρίτερα ο Γιώργος Λιβάνης εχθές διασκέδαζε με φίλους του σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο και στην συνέχεια... χάθηκαν τα βήματά του.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, λοιπόν, προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να χαρίζει ατάκα - φωτιά!

«Ήταν φαγωμένος, γιατί να πάει να δει στην τηλεόραση; Να φάει κι από εκεί; Κέρατα θα έτρωγε κι εκεί» είπε με την Κατερίνα Καινούργιου να «μαλακώνει» το «χτύπημα» και να λέει «Δεν έφαγε κέρατο, έβγαιναν έναν μήνα, μπορεί να μην ήταν και τίποτα ιδιαίτερο».