Survivor 4 - αποκλειστικό: Ο Μπόγδανος ανακοίνωσε οικειοθελή αποχώρηση

Τρέχει και δεν φτάνει η παραγωγή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Ο Μπόγδανος ανακοίνωσε οικειοθελή αποχώρηση

Το μεγάλο φαβορί των στοιχηματικών για την φετινή σεζόν του Survivor 4 "έσπασε"! Ο Ηλίας Μπόγδανος κοντεύει τέσσερις μήνες σχεδόν στο παιχνίδι καθώς ήταν από τις προσθήκες που έγιναν αργότερα, από Φεβρουάριο και μετά και όπως όλα δείχνουν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επιβιώσει στο νησί αλλά... ζορίζεται πολύ συναισθηματικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν θυμάμαι να τον έχουμε δει να χαμογελάει. Τα περισσότερα πλάνα τον δείχνουν κλαμένo. Τα ξεσπάσματα θυμού και η ένταση στην φωνή του δεν κρύβουν το πόσο πιεσμένος νιώθει. Θυμάστε πως ήταν τις πρώτες εβδομάδες; Είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Ήταν αυτός που σε κάθε διαπληκτισμό που υπήρχε ανάμεσα στους συμπαίκτες του τους έλεγε να ηρεμήσουν και πως όλα λύνονται με τον διάλογο.

Τέσσερις μήνες μετά, όμως, τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Το ξέραμε όλοι πως είναι ένα σκληρό παιχνίδι ψυχολογίας το Survivor αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως φέτος θα δοκιμαστούν τόσο πολύ τα όρια των συμμετεχόντων. Τρανταχτό παράδειγμα η Μαριαλένα... που κάνει την μια συνεδρία μετά την άλλη με την ψυχολόγο του Άγιο Δομίνικου.

Στα όρια του ο Survivor, Ηλίας Μπόγδανος

Ξέρετε πως εδώ στο Youweekly.gr δεν αστειευόμαστε, ειδικά με ότι αφορά το Survivor 4! Οι πληροφορίες μας για τα πάντα, έρχονται από μέσα από το παιχνίδι και δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω σε ότι κι αν σας έχουμε πει.

Πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπό μου να μου πει τι γίνεται με τις νίκες αυτή την εβδομάδα κι ανταυτού μου αποκάλυψε πως ο Μπόγδανος πριν λίγα 24ωρα έκανε μια πολύωρη συζήτηση με την Καρολίνα και τις εξομολογήθηκε πως αν συνεχίσει η ψυχολογία του και είναι τόσο πεσμένη, δεν θα αντέξει. Της είπε πως μέρες τώρα σκέφτεται να αποχωρήσει γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και δεν γνωρίζει ούτε και ο ίδιος για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.

Ακόμα ένα βίντεο που ξεσπά ο Ηλίας

Πρώτη φορά βλέπει κι εκείνος τον εαυτό του τόσο πεσμένο. Από την άλλη δεν έχει παραιτηθεί από τίποτα ποτέ στην ζωή του και ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο με στόχο το έπαθλο. Ξέρει ότι αγωνιστικά είναι στους τοπ της παραλίας - μέχρι στιγμής - κι αυτό είναι το μόνο που τον κρατάει ακόμα μέσα.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Αν πέσει κι αγωνιστικά ίσως δεν τον δούμε να φτάνει τελικό. Εδώ θα είμαστε βέβαια να τα πούμε όλα, αν και όταν έρθει αυτή η ώρα.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils