Survivor 4 - κολλητός Σάκη: "Η οικογένειά του έχει ενοχληθεί πολύ από..."

Σε τεταμένη θέση η Καινούργιου με την άρνησή του να μιλήσει για την σχέση του με την Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - κολλητός Σάκη:

Ο κολλητός του Σάκης Κατσούλη, Κώστας Καλκούνης, το πρωί της Παρασκευής συνδέθηκε με την εκπομπή Ευτυχείτε μέσω skype και μίλησε για τον τερματοφύλακα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Survivor.

Αποκάλυψε πράγματα γι' αυτόν που δεν ξέραμε ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά να μιλήσει για όλα αυτά που διαδραματίζονται με την Μαριαλένα.

Οι αποκαλύψεις του κολλητού του Σάκη Κατσούλη

"Αυτό θα μου επιτρέψετε πάρα πολύ να μην το σχολιάσω. Είναι μεγάλοι άνθρωποι κι αυτοί το ξέρουν καλύτερα από εμάς. Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τον Σάκη που βλέπουμε στο Survivor και τον Σάκη που ξέρουμε στην προσωπική του ζωή.", είπε αρχικά ενώ στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τι λέει η οικογένειά του που βλέπει τον Σάκη να εκθέτει τόσο την προσωπική του ζωή στην τηλεόραση εκείνος απάντησε:

"Κατερίνα μου η οικογένεια του Σάκη δεν ασχολείται καθόλου με το τι γίνεται στο Survivor με αυτόν και την Μαριαλένα. Η οικογένεια του Σάκη επειδή είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους, ασχολείται μόνο με τις αγωνιστικές επιδόσεις του Σάκη και την προσπάθεια που κάνει μέσα στο Survivor. Απλά την οικογένειά του την έχει πειράξει που δεν προβάλλεται πολύ η αγωνιστικότητά του αλλά η σχέση του με την Μαριαλένα." ενώ προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις που μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

Βίντεο από τις διακοπές του Σάκη και της Μαριαλένας

Όλο και περισσότερα στοιχεία για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έρχονται στην επιφάνεια με αφορμή τη συμμετοχή τους στο Survivor 4 και ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή τη φορά τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει το πρώην ζευγάρι να κάνει διακοπές μαζί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.