Survivor 4 - Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο Αλέξης Παππάς έριχνε λάδι στη φωτιά»

«Εγώ τα πήγαινα καλά μαζί του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο Αλέξης Παππάς έριχνε λάδι στη φωτιά»

Το πρωί του Σαββάτου, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 αλλά και στους χαρακτήρες που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει νικητή τον Ασημακόπουλο ή τη Μαριαλένα. Παράλληλα μίλησε και για το ενδεχόμενο του να παρουσιάσει το My Style Rocks, ενώ έκανε και το δικό της σχόλιο για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor 4

«Δυσκολεύτηκα πολύ, θα το ξαναέκανα με προετοιμασία. Έφαγα στα κρυφά, όλοι το κάναμε. Αν με γυρνούσες πίσω θα το έδινα να μην μπλέξω. Θα ήθελα να κερδίσει ίσως ο Ασημακόπουλος, μου αρέσει γιατί είναι σαν τη φωνή του λαού. Δεν μπορώ να αποκλείσω τον Τζέιμς γιατί είναι πολύ δυνατός παίκτης. Ίσως τον Μπόγδανο. Από κορίτσια τη Μαριαλένα θέλω, είναι πολύ δυναμική.,

Εγώ με τον Αλέξη Παππά τα πήγαινα πολύ καλά, η αλήθεια είναι πως έριχνε λάδι στη φωτιά. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μου τα έκανε εμένα αυτά, ίσως να είχα κάποια έκρηξη.

Ο Ντάφι είναι σαν μικρό παιδί, είναι πολύ έντονος στις αντιδράσεις του», είπε αρχικά για το Survivor 4.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που δε θα είναι η Βίκυ Καγιά στο GNTM. Όλο το show είναι η Καγιά. Δε θα ήθελα να πάρω τη θέση της, δεν έχω εμπειρία, δεν ξέρω για το μέλλον ίσως. Συζητάω για το My Style Rocks και θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω θα μου ταίριαζε και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιο πρότζεκτ αλλά ακόμα είναι υπό συζήτηση».

«Στο Survivor 4 μπήκα 53 και έφτασα 47-48 κιλά»

Η Κάτια Ταραμπάνκο καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για το Survivor 4 και την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικό. Ενώ, σοκ προκάλεσε με τα κιλά που έχασε μέσα στο παιχνίδι, που ήταν και ο λόγος που αποχώρησε.

Η πρώην παίκτρια που ήταν φαβορί και αγαπημένη του Twitter, αναφέρθηκε επίσης στα λεφτά που παίρνουν οι διάσημοι από τον Ατζούν Ιλιτζαλί,

Ενώ, όσον αφορά τα κιλά που έχασε αποκάλυψε «Μπήκα 53 και έφτασα 47-48 κιλά. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα πάρα πολλά να χάσω. Έχασα μυς και λίπος».

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor κιλά