Παύλος Γαλακτερός: Το φαγητό που ζήτησε μετά την αποχώρησή του από το Survivor από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η φωτογραφία που το πρόδωσε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παύλος Γαλακτερός: Το φαγητό που ζήτησε μετά την αποχώρησή του από το Survivor από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor είναι ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα και πριν από λίγες ώρες κατέφτασε στο αεροδρόμιο.

Ο Παύλος, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα είχε φροντίσει να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και να δώσει την δική του παραγγελία.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος γιος του Νάσου Γαλακτερού ζήτησε από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να του ετοιμάσει το φαγητό που του είχε λείψει περισσότερο και αυτό δεν είναι άλλο από τα γεμιστά.

Eκείνη, που του έχει τεράστια αδυναμία δε γινόταν να του χαλάσει χατίρι και μάλιστα, η παρουσιάστρια του Dot δημοσίευσε και ένα Instastory σχολιάζοντας: “Παραγγελία από Άγιο Δομίνικο”.

Η ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Γαλακτερος φαγητό

Πόσα λεφτά κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός

Ο 22χρονος Νάσος Γαλακτερός σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως τον περιμένουμε πως και πως γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει, ωστόσο, θα γυρίσει και κατά... κάποιες χιλιάδες πλουσιότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η συμφωνία που είχε κάνει με τον Ατζούν ήταν 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν για 10 εβδομάδες, άρα τα λεφτά που συγκέντρωσε ήταν 10.000 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα αλλά σίγουρα θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα τον εαυτό του δεδομένης και της δημοφιλίας του πατέρα του...