Survivor 4: Στα μαχαίρα Καρολίνα και Ελένη! Ξεκίνησαν να τσακώνονται στην καλύβα

Δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Στα μαχαίρα Καρολίνα και Ελένη! Ξεκίνησαν να τσακώνονται στην καλύβα

Άλλη μια μέρα στο Survivor και όλοι οι παίκτες ασχολούνται ξανά με τον Τζέιμς και τον Νίκο και πιο συγκεκριμένα με την συμπεριφορά τους στην καλύβα!

Η Ελένη Χαμπέρη μάλιστα τσακώθηκε με την Καρολίνα, καθώς διαφώνησαν έντονα και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά με την πρώτη μα τσαντίζεται αρκετά με τη στάση της φίλης της και όσα είπε!

Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά on camera: «Δεν δέχομαι να μου πει κάποιος ότι έχω χαμηλή συνείδηση», εμφανώς στεναχωρημένη, ενώμ η Καρολίνα από τη μεριά της, κατάλαβα ότι προσέβαλε την Ελένη αλλά παρόλα αυτά επέμεινε στη γνώμη της

Ο τσακωμός της Ελένης και της Καρολίνας

Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Το Survivor 4 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και η αλήθεια είναι πως το κοινό ανυπομονεί να μάθει ποια θα είναι η τριάδα του τελικού, αν και ήδη πολλοί έχουν κάνει τις δικές τους προβλέψεις, με βάση πάντα το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο σοβαρό.

Σήμερα, το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο και εμείς σας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο. Κάθε νίκη πλέον μετράει μιας και οι παίκτες προσπαθούν απεγνωσμένα να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πρώτος φαίνεται να βγαίνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει απόδοση 4,50 για να κερδίσει το παιχνίδι. Ακολουθεί, ένας από τους πιο κυνηγημένους και τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος άλλωστε αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα, με απόδοση 5.00. Τέλος, τρίτος έρχεται ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φαίνεται πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, με 7.00.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καμία γυναίκα στις πρώτες θέσεις, παρόλο που τόσο η Μαριαλένα όσο η Καρολίνα είναι πολύ δυνατές παίκτριες. Επίσης, ο Σάκης Κατσούλης λείπει από την τελική τριάδα αν και επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Φαίνεται πως η σχέση τους έχει στοιχίσει και γι΄αυτό ο Σάκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση.