Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος "τα χώνει" στη Μαριαλένα για τον Σάκη

"Έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος

Στο σημερινό επεισόδιο του survivor, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί τον μπαμπά του, Σάκη Κατσούλη, και να βάλει λίγο στη θέση της την Μαριαλένα,η οποία τον στεναχωρεί!

Έτσι λοιπόν μιλώντας οn camera μας εξήγησε τι ακριβώς θα της αναφέρει:"Κερδίζουμε έπαθλα αλλά έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά γιατί σκέφτεται τι έχει γίνει πίσω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια την έπιασε και της τα "έχωσε" λέγοντας πως ενώ εκείνοι χαίρονται όταν κερδίζει έπαθλα, όπως αυτό με την επικοινωνία, εκείνη δεν κάνει το ίδιο και στεναχωρεί τον Σάκη, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο έπαθλο που κέρδισαν και πήγαν στην Πούντα Κάνα, όπου του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας!

Η Μαριαλένα από τη μεριά της δήλωσε on camera οως εκείνη τη μέρα είχε τσακωθεί με τον Σάκη για έναν τελείως άσχετο λόγο και φυσικά χαίρεται όταν κερδίζουν!

Όσα είπαν Ντάφυ, Μαριαλένα και Σάκης

Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Το Survivor 4 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και η αλήθεια είναι πως το κοινό ανυπομονεί να μάθει ποια θα είναι η τριάδα του τελικού, αν και ήδη πολλοί έχουν κάνει τις δικές τους προβλέψεις, με βάση πάντα το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο σοβαρό.

Σήμερα, το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο και εμείς σας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο. Κάθε νίκη πλέον μετράει μιας και οι παίκτες προσπαθούν απεγνωσμένα να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πρώτος φαίνεται να βγαίνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει απόδοση 4,50 για να κερδίσει το παιχνίδι. Ακολουθεί, ένας από τους πιο κυνηγημένους και τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος άλλωστε αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα, με απόδοση 5.00. Τέλος, τρίτος έρχεται ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φαίνεται πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, με 7.00.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καμία γυναίκα στις πρώτες θέσεις, παρόλο που τόσο η Μαριαλένα όσο η Καρολίνα είναι πολύ δυνατές παίκτριες. Επίσης, ο Σάκης Κατσούλης λείπει από την τελική τριάδα αν και επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Φαίνεται πως η σχέση τους έχει στοιχίσει και γι΄αυτό ο Σάκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση.