Survivor 4: Η βόμβα του Τριαντάφυλλου για τον Τζέιμς

Άφησε τους Μπλε με το στόμα ανοιχτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η βόμβα του Τριαντάφυλλου για τον Τζέιμς

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη των Μπλε και αφού όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην καλύβα τους, ο Τριαντάφυλλος έριξε για ακόμη μια φορά τη βόμβα του!

Από τη στιγμή που η Μπλε ομάδα κέρδισε το φανταστικό έπαθλο με τα δελφίνια στην Πούντα Κάνα και σε αυτό τους βοήθησε πολύ ο Τζέιμς μιας και πήρε και τον τελευταίο πόντο αλλά και συνολικά τέσσερις πόντους στον αγώνα, ο Ντάφυ τους ρώτησε αν χάσουν την ασυλία αν θα ψηφίσουν αγωνιστικά!

Αυτό φυσικά έκανε τους Μπλε να χάσουν το χρώμα τους και να μην ξέρουν τι να πουν με τον Κόρο να πετάγεται και να λέει: "Εσένα θα ψηφίσουμε", για να βγάλει τους συμπαίκτες του από τη δύσκολη θέση!

Αυτή τη "βόμβα" του Τριαντάφυλλου την άκουσε ο Τζέιμς και τον φώναξε για να το συζητήσουν μαζί με τον Μπάρτζη!

Η βόμβα του Τριαντάφυλλου για τον Τζέιμς

Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Το Survivor 4 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και η αλήθεια είναι πως το κοινό ανυπομονεί να μάθει ποια θα είναι η τριάδα του τελικού, αν και ήδη πολλοί έχουν κάνει τις δικές τους προβλέψεις, με βάση πάντα το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο σοβαρό.

Σήμερα, το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο και εμείς σας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο. Κάθε νίκη πλέον μετράει μιας και οι παίκτες προσπαθούν απεγνωσμένα να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πρώτος φαίνεται να βγαίνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει απόδοση 4,50 για να κερδίσει το παιχνίδι. Ακολουθεί, ένας από τους πιο κυνηγημένους και τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος άλλωστε αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα, με απόδοση 5.00. Τέλος, τρίτος έρχεται ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φαίνεται πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, με 7.00.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καμία γυναίκα στις πρώτες θέσεις, παρόλο που τόσο η Μαριαλένα όσο η Καρολίνα είναι πολύ δυνατές παίκτριες. Επίσης, ο Σάκης Κατσούλης λείπει από την τελική τριάδα αν και επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Φαίνεται πως η σχέση τους έχει στοιχίσει και γι΄αυτό ο Σάκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση.