Survivor 4 - Ασημακόπουλος κατά Κόρο: "Δεν θα κάνω εγώ τον ψυχολόγο και μετά θα την τρώω"

Έξαλλος ο Γιώργος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ασημακόπουλος κατά Κόρο:

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα επάθλου ήταν οι Μπλε και οι Κόκκινοι αφού γύρισαν στην παραλία τους ήταν αρκετά απογοητευμένοι!

Πιο συγκρκιμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έριξε τα πυρά του κατά του Γιώργου Κόρομι, ο οποίος ήταν κάπως εριστικός απένατι στους Κόκκινους, και είπε:

"Τον Κόρο μια χαρά τον είδα με τον Τζέιμς, φώναζε και το ονοματάκι του και φιλάκια κι αγκαλίτσες! Αλλά όταν θα έρχεται από κει ο Κόρο θα του λέω κι εγώ συγγνώμη αλλά τον ψυχολόγο δεν μπορώ να τον κάνω εγώ! Θα τους κάνω εγώ τζετ και θα τους φορτώνω για τον αγώνα και θα την τρώω εγώ μετά; Όχι, να βρουν άλλους ψυχολόγους! Τέλος, κουράστηκα".

Όσα είπε ο Ασημακόπουλος on camera

Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Το Survivor 4 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και η αλήθεια είναι πως το κοινό ανυπομονεί να μάθει ποια θα είναι η τριάδα του τελικού, αν και ήδη πολλοί έχουν κάνει τις δικές τους προβλέψεις, με βάση πάντα το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο σοβαρό.

Σήμερα, το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο και εμείς σας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο. Κάθε νίκη πλέον μετράει μιας και οι παίκτες προσπαθούν απεγνωσμένα να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πρώτος φαίνεται να βγαίνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει απόδοση 4,50 για να κερδίσει το παιχνίδι. Ακολουθεί, ένας από τους πιο κυνηγημένους και τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος άλλωστε αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα, με απόδοση 5.00. Τέλος, τρίτος έρχεται ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φαίνεται πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, με 7.00.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καμία γυναίκα στις πρώτες θέσεις, παρόλο που τόσο η Μαριαλένα όσο η Καρολίνα είναι πολύ δυνατές παίκτριες. Επίσης, ο Σάκης Κατσούλης λείπει από την τελική τριάδα αν και επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Φαίνεται πως η σχέση τους έχει στοιχίσει και γι΄αυτό ο Σάκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση.