Survivor 4 - Μαριαλένα: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω τον Τζέιμς»

«Είναι κοροϊδία να πω ότι τον ψηφίζω αγωνιστικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω τον Τζέιμς»

Τα πάνω κάτω φέρνει για πολλοστή φορά στο Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αναφέρθηκε σε πιθανή ψηφοφορία της μπλε ομάδας για χαμένη ασυλία και τόνισε, ότι δε θα ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή.

Κι ενώ όλο αυτό το διάστημα οι δύο παίκτες βρίσκονται σε μια άγρια κόντρα, ειδικά από την έλευση του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, η παίκτρια της μπλε ομάδας φέρνει την απόλυτη ανατροπή, καθώς σε συζήτησή της με τον Τριαντάφυλλο επεσήμανε, ότι δεν έχει λόγο να τον ψηφίσει αγωνιστικά. Εμείς πάντως ξέρουμε ποιος είναι υποψήφιος!

Η Μαριαλένα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ό,τι κι αν μου έχει κάνει, εγώ δεν έχω λόγο να τον ψηφίσω αγωνιστικά. Αν τον ψήφιζα, θα το έκανα για άλλους λόγους». Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε πως δε θα το κάνει σε πιθανή ψηφοφορία, «ανακατεύοντας» εκ νέου την ομάδα της.

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας για τον Τζέιμς στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Μαριαλένα εσύ; Φωτογραφίες από το παρελθόν της Ρουμελιώτη

Είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor. Στην αρχή γινόταν πολύς λόγος για τις αγωνιστικές της ικανότητες αλλά από την στιγμή που στο παιχνίδι μπήκε ο πρώην της, Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απασχολεί μόνο για το κλάμα και την προσωπική της ζωή!

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει, κι έχει συναντηθεί αρκετές φορές με την ψυχολόγο του Άγιου Δομίνικου. Στο σημερινό επεισόδιο, μάλιστα, θα διαδραματιστεί ένας άγριος καυγάς με εκείνη και τον Σάκη. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, όμως.

Αφού όλοι μιλούν για την Μαριαλένα, δεν θα μπορούσαμε να μην ψάξουμε λίγο το... παρελθόν της! Και βρήκαμε λαβράκι! Φωτογραφίες της Μαριαλένας από εφηβική και μετά ηλικία... Σίγουρα θα βρείτε διαφορές με το σήμερα...

Survivor 4 Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor 4 Μαριαλένα ΣάκηςSurvivor 4 Μαριαλένα πριν τις πλαστικές