Survivor 4: Στα «μαχαίρια» Μπλε και Κόκκινοι - «Έχει αρχίσει ο πόλεμος»

Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Κόρο και Μπόγδανο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Στα «μαχαίρια» Μπλε και Κόκκινοι - «Έχει αρχίσει ο πόλεμος»

Ο Γιώργος Κόρομι φαίνεται πως... σήκωσε το γάντι που έριξε ο Ηλίας Μπόγδανος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, επισημαίνοντας λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας, ότι ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο ομάδων έχει ξεκινήσει.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός, ότι εκείνοι της μπλε πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους στο κουίζ ερωτήσεων, με τον Ηλία ειδικά να θεωρεί πως έλειψε ο σεβασμός στον αντίπαλο, που δεν έχει να φάει.

Στην παρουσίαση των δύο ομάδων πριν από το αγώνισμα ασυλίας, ο «Κόρο» πήρε το λόγο και μίλησε για αυτό το θέμα. «Φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά, με τον Μπόγδανο να λέει για ακόμη μια φορά πόσο τον «τρέλαναν» οι κραυγές των «Μπλε».

Οι «μπηχτές» ανάμεσα σε Κόρο και Μπόγδανο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Κόρομι

Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος: Δυο παίκτες του Survivor που είχαν έρθει κοντά αλλά εν μια νυκτί η "φιλία" τους έπιασε... πάτο!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 μεταξύ άλλων όταν κέρδισε η Μπλε ομάδα - όπως πολύ σωστά σας είχε αναφέρει από νωρίς το Youweekly.gr στο spoil του - είδαμε έναν πολύ έντονο πανηγυρισμό από τον Γιώργο Κόρομι. Για την ακρίβεια ήταν ξεκάθαρη η ειρωνεία του απέναντι στην Κόκκινη ομάδα, αφού ξεκίνησε να χορεύει όπως χορεύει γενικά ο Ασημακόπουλος όταν πανηγυρίζει και για το τέλος αφαίρεσε το μαγιό του κι έπεσε στην θάλασσα, όπως είχαν κάνει και οι Κόκκινοι την τελευταία φορά που πήραν νίκη.

Η ενόχληση του Ασημακόπουλου φάνηκε από την πρώτη στιγμή, όπως και η αμηχανία του αλλά μπροστά στις κάμερες ήταν πολύ... μαζεμένος.

Όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε Survivor όλα αυτά τα χρόνια, οι παίκτες ξέρουν που έχει κάμερες και που όχι. Δεν υπάρχουν κάμερες παντού. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λοιπόν, φρόντισε να ξεσπάσει εκεί που ήξερε πως δεν τον βλέπει κανείς.

Για την ακρίβεια, κατά την μεταφορά τους στην παραλία με τα σκαφάκια ο Ασημακόπουλος κλωτσούσε τα φυτά και μιλούσε έντονα με τον Σάκη Κατσούλη. Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο, που μας δίνει και τα spoils - δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα - μου μετέφερε πως το κλίμα γενικά ήταν βαρύ κι ανταλλάχθηκα πολλές ματιές - μαχαιριές!

Όταν έφτασαν, δε, στην καλύβα ο Ασημακόπουλος εξαφανίστηκε για λίγο, να χαλαρώσει κάπου μόνος του αλλά... έφυγε βρίζοντας από την παραλία. Μάλιστα, μου μετέφεραν πως θα προβληθεί αρκετά βαρύ σκηνικό μεταξύ τους στα επόμενα επεισόδια.