Survivor 4: Ξέσπασε ο Ηλίας - Σηκώθηκε και έφυγε από το αγώνισμα

«Δεν μπορώ να παίξω έτσι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε ο Ηλίας - Σηκώθηκε και έφυγε από το αγώνισμα

Στα πρόθυρα κρίσης πανικού βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor, που δεν έκρυψε τα νεύρα του για τη συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας, μετά τους πόντους που έχανε διαρκώς από την μπλε.

Οι δύο πλευρές, μετά την ανταλλαγή «πυρών» στη διάρκεια της παρουσίασης, πέρασαν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία και οι «Μπλε» ξεκίνησαν εξαιρετικά, προηγούμενοι με 4-0 στην αρχή και 7-2 στη συνέχεια. Ο Ηλίας προσπαθούσε να εμψυχώσει τους «Κόκκινους», αλλά η αντίδραση ορισμένων, και δη του Τριαντάφυλλου, δεν του άρεσε.

Ο ίδιος θεώρησε πως δημιουργείται μια αρνητική ενέργεια στην ομάδα και, για αυτό το λόγο, «ξέσπασε» εναντίον όλων, με συνέπεια να φύγει από τον πάγκο και να πάει λίγο πιο μακριά στην παραλία. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, αναλαμβάνοντας ρόλο «πυροσβέστη», τον ηρέμησε και ο Ηλίας γύρισε στον πάγκο.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες, η ψυχολογία του Ηλία είναι πολύ πεσμένη και μάλιστα δεν αποκλείεται να τον δούμε να ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το ξέσπαμσα του Ηλία στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Γαμπρός ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το παιχνίδι; - Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor 4 για τη νίκη. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τα φιλιά στο στόμα που ανταλλάσσει με τον Τριαντάφυλλο.

Ένας καλός του φίλος, ο Μάριος Αλεξιάδης, μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και σχολίασε τόσο το γεγονός αυτό όσο και την σχέση που διατηρεί ο Ηλίας εκτός του παιχνιδιού! Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα το δούμε και γαμπρό μετά το παιχνίδι η απάντηση άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο!

"Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι είναι αυτός που γνώριζα κι έξω. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος και μπορεί να κάνει κάτι από τον ενθουσιασμό του χωρίς να το σκεφτεί. Και ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει πως έχει αυτή την τρέλα οπότε ναι ήταν κάτι αστείο.

Τον Ηλία, όταν τον ενοχλούν κάποια πράγματα δεν θα το κρύψει, θα μιλήσει, θα το πει. Δεν ξέρω αν την μπιφτέκα την γύρισε ο Ηλίας ή ο Τζέιμς. Γενικά η αλήθεια είναι κάπως στην μέση. Ο Ηλίας δείχνει πως είναι όπως πρέπει να είναι. Η Αλεξάνδρα είναι η κοπέλα του και τον στηρίζει κι αυτή με τον δικό της τρόπο.

Της άφησε κάποια πράγματα πριν μπει στο παιχνίδι. Έκανε κάποιες κινήσεις για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόταση γάμου όταν βγει από το παιχνίδι, αυτά είναι δικά τους πράγματα.", είπε μεταξύ άλλων.