Survivor 4: «Μιλάει για έπαρση ο Ηλίας που χτυπιέται σαν χταπόδι στους πανηγυρισμούς»

Το Twitter τον «δίκασε» για τα καλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Μιλάει για έπαρση ο Ηλίας που χτυπιέται σαν χταπόδι στους πανηγυρισμούς»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, πρωταγωνιστής είναι χωρίς αμφιβολία ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει ενοχληθεί πολύ από τους πανηγυρισμούς της Μπλε ομάδας.

Το Twitter όχι μόνο διαφώνησε μαζί τους και με τις υπερβολικές αντιδράσεις του αλλά τον χλεύασε γιατί και ο ίδιος πανηγυρίζει κάθε φορά υπερβολικά.

Τα σχόλια του Twitter για το Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό μεταξύ εμού και του Ηλία Μπόγδανου»

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του «Your Face Sounds Familiar» -δείτε εδώ τα highlights της Κυριακής- και μεταξύ των άλλων μίλησε με τη Τάνια Μπρεάζου.

Η νεαρή τραγουδίστρια που συμμετέχει στον φετινό κύκλο του σόου μεταμορφώσεων ρωτήθηκε για την σχέση της με τον τραγουδιστή και παίκτη του Survivor, Ηλία Μπόγδανο.

Τάνια Μπρεάζου και Ηλίας Μπόγδανος

Οι δυο τους συμμετείχαν πέρσι στο YFSF και πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται ενώ ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι.

«Δεν συμβαίνει κάτι. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας. Ήμασταν απλώς φίλοι. Ο Ηλίας είναι ένα πολύ καλό παιδί και κάναμε όλοι μαζί παρέα πέρσι. Οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε η Τάνια Μπρεάζου.