Survivor 4: Έξαλλοι οι Μπλε με την στρατηγική του Ντάφι

«Παίζει όποτε τον συμφέρει και μετά κάνει ότι τον πονάει το πόδι του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλοι οι Μπλε με την στρατηγική του Ντάφι

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και να πάρουν τη νίκη μέσα από τα χέρια των Μπλε. Οι πανηγυρισμοί τους αλλά και το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έπαιξε στα δεύτερα ματσαρίσματα, έκαναν έξαλλους τους Μπλε.

Οι Μπλε πριν την ατομική ασυλία, συζήτησαν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι και φάνηκαν να είναι πραγματικά ενοχλημένοι με την στρατηγική του Τριαντάφυλλου.

Ο Κόρο, έξαλλος με τα όσα έγιναν είπε πως δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζει και να χοροπηδάει και στη συνέχεια να λέει πως δεν μπορεί να τρέξει για το αγώνισμα. Εξίσου ενοχλημένη ήταν και η Ελένη, ενώ τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει ο Μπάρτζης ο οποίος εξήγησε πως το πρόβλημα υπάρχει αλλού και όχι στον Ντάφι.

Τα σχόλια των Μπλε για τον Ντάφι στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Οι «μπηχτές» των δύο ομάδων πριν το αγώνισμα

Ο Γιώργος Κόρομι φαίνεται πως... σήκωσε το γάντι που έριξε ο Ηλίας Μπόγδανος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, επισημαίνοντας λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας, ότι ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο ομάδων έχει ξεκινήσει.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός, ότι εκείνοι της μπλε πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους στο κουίζ ερωτήσεων, με τον Ηλία ειδικά να θεωρεί πως έλειψε ο σεβασμός στον αντίπαλο, που δεν έχει να φάει.

Στην παρουσίαση των δύο ομάδων πριν από το αγώνισμα ασυλίας, ο «Κόρο» πήρε το λόγο και μίλησε για αυτό το θέμα. «Φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά, με τον Μπόγδανο να λέει για ακόμη μια φορά πόσο τον «τρέλαναν» οι κραυγές των «Μπλε».