Survivor 4: Εκτός εαυτού η Μαριαλένα - Έφυγε μόνη της στο δάσος

Την κυνήγησε ο Σάκης για να μάθει τι έπαθε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Εκτός εαυτού η Μαριαλένα - Έφυγε μόνη της στο δάσος

Η Μαριαλένα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα των Μπλε στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Σαν να μην έφτανε το πρώτο ξέσπασμα που είχε στον χώρο του αγωνίσματος, όταν έφτασε στην παραλία έφυγε προς το δάσος κλαίγοντας.

Ο Σάκης και ο Τριαντάφυλλος την ακολούθησαν για να μάθουν τι συνέβη και εκείνη έδειξε πόσο ενοχλημένη ήταν καθώς ξεκίνησε να κλαίει και να φωνάζει.

Ενώ έλεγε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Σάκη, συνέχισε να του επιτίθεται, ενώ εκείνος από τη μεριά του της εξήγησε πως οι πανηγυρισμοί του Κόρο ήταν αυτοί που έκαναν τον Ηλία και γενικά τους Κόκκινους να πανηγυρίσουν τόσο έντονα μετά τη νίκη.

Την καλύτερη ατάκα βέβαια την είπε ο Τριαντάφυλλος: «Η Μαριαλένα στην ουσία λέει πως δεν τα έχει βάλει με τον Σάκη. Στην πολλή ουσία όμως τα έχει βάλει με τον Σάκη. Άντε βγάλε άκρη».

To ξέσπασμα της Μαριαλένας στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Σε δύσκολη θέση η Μαριαλένα μετά το έπαθλο επικοινωνίας

Ο καιρός περνάει και ο κλοιός στο Survivor 4 όλο και στενεύει. Η Μαριαλένα έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό, τόσο λόγω όσων γίνονται στον Άγιο Δομίνικο, όσο και λόγω των εξελίξεων στην Ελλάδα.

Η σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι επιβίωσης, έχουν καταφέρει να πιέσουν πάρα πολύ, μία από τις πιο καλές παίκτριες. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Μαριαλένα ζήτησε και τη βοήθεια της ψυχολόγου της παραγωγής για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Όλα άλλαξαν όμως μετά το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας το οποίο πήγε στους Μπλε. Η Μαριαλένα περίμενε να δει ένα βίντεο από τον σύντροφό της, αλλά αντ΄αυτού είδε μόνο φίλους τους, γεγονός που όπως είπε και η ίδια της στοίχισε αρκετά.

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου.

Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει», είπε η Μαριαλένα μετά το έπαθλο.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης

Η Μαριαλένα κάθισε μόνη της για λίγες ώρες και πήρε μερικές σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της στο παιχνίδι. Από τη μία δεν θέλει να απομακρύνει τον Σάκη μιας και όπως έχει πει είναι το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δε θέλει να εκθέσει περισσότερο τον Γιώργο Λιβάνη.

Έτσι, οδηγήθηκε στην απόφαση να μείνει για λίγο μακριά από τον Σάκη και να κόψει τις πολλές οικειότητες μέχρι να καταλάβει ποιο είναι το κλίμα στην Ελλάδα.