Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Κόρο: «Όταν έρχονται τα δύσκολα ο Τριαντάφυλλος μένει εκτός»

Τον «άδειασε» στο συμβούλιο

Survivor 4 - Κόρο: «Όταν έρχονται τα δύσκολα ο Τριαντάφυλλος μένει εκτός»
Survivor 11.05.2021 01:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εξαιρετικά τεταμένη ήταν σήμερα η ατμόσφαιρα στο συμβούλιο του Survivor 4 και ο Κόρο, όταν πήρε τον λόγο θέλησε να «αδειάσει» τον Τριαντάφυλλο για την στρατηγική που ακολούθησε στο παιχνίδι και που ακολουθεί γενικά στα αγωνίσματα.

Μετά τον αγώνα, ο Κόρο μαζί τους Μπλε είπαν πόσο πολύ τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο Ντάφι όταν το παιχνίδι βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, λέει πως πονάει και δεν παίζει.

Ο Κόρο έθιξε το συγκεκριμένο θέμα στο συμβούλιο ωστόσο ο Ντάφι δεν αντέδρασε ιδιαίτερα. Μάλιστα ειρωνεύτηκε τον Κόρο και εκείνος με τη σειρά του, του είπε πως θα πάει να ψαρέψει και δε θα του δώσει κανένα ψάρι.

Η αντιπαράθεση του Κόρο και του Ντάφι στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Εκτός εαυτού η Μαριαλένα - Έφυγε μόνη της στο δάσος

Η Μαριαλένα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα των Μπλε στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Σαν να μην έφτανε το πρώτο ξέσπασμα που είχε στον χώρο του αγωνίσματος, όταν έφτασε στην παραλία έφυγε προς το δάσος κλαίγοντας.

Ο Σάκης και ο Τριαντάφυλλος την ακολούθησαν για να μάθουν τι συνέβη και εκείνη έδειξε πόσο ενοχλημένη ήταν καθώς ξεκίνησε να κλαίει και να φωνάζει.

Ενώ έλεγε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Σάκη, συνέχισε να του επιτίθεται, ενώ εκείνος από τη μεριά του της εξήγησε πως οι πανηγυρισμοί του Κόρο ήταν αυτοί που έκαναν τον Ηλία και γενικά τους Κόκκινους να πανηγυρίσουν τόσο έντονα μετά τη νίκη.

Την καλύτερη ατάκα βέβαια την είπε ο Τριαντάφυλλος: «Η Μαριαλένα στην ουσία λέει πως δεν τα έχει βάλει με τον Σάκη. Στην πολλή ουσία όμως τα έχει βάλει με τον Σάκη. Άντε βγάλε άκρη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Καρολίνα, Ελένη και Κόρο

Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Share