Ελευθερία Ελευθερίου: Πόζαρε με τη μαμά της ένα μήνα μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4

Τι λέτε... μοιάζουν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: Πόζαρε με τη μαμά της ένα μήνα μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4

Ένα μήνα περίπου μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor 4, η παίκτρια βρέθηκε στην αγκαλιά της μαμάς της και μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία τους στα social media.

Η τραγουδίστρια με αφορμή την γιορτή της μητέρας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους και μας έδειξε πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια της και μετά την αποχώρηση της δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει Ελλάδα για να τους δει.

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor 4 μητέρα φωτογραφία

«Κι εμένα στο παιχνίδι να μου έφερνες τον πρώην μου, μαζί του θα ήμουν»

H Eλευθερία Ελευθερίου «εισέβαλε» στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor 4, στον Τζέιμς, στη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας καθώς και στη δική της σχέση με τον Αλέξη Παππά.

«Κάποια παιδιά μπαίνουν στο παιχνίδι με στρατηγική ή είναι καλοί αγωνιστικά. Ο Τζέιμς δεν αμφιβάλει κανείς ότι είναι πολύ καλός και έφερνε νίκες και μας τάιζε. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να λειτουργείς με στρατηγική. Εγώ δεν είχα, αν είχα θα πήγαινα με τους πολλούς. Εγώ διακοπές πήγα.

Ήμουν τσακισμένη, έχω κλάψει πάρα πολύ. Ήταν η 3η φορά που μου έκαναν πρόταση. Έγινε 2 μέρες πριν φύγουμε και είπα να πάρω την ευκαιρία. Πήγα διακοπές, νόμιζα ότι ήμουν σε παρεάκι. Έβλεπα πράγματα να γίνονται που δεν μου άρεσαν, να λέγονται πράγματα από πίσω. Ο πιο ευθύς ήταν ο Παππάς. Όταν πήγα στη νέα κόκκινη ομάδα ένιωσα ότι ήμουν με μια ομάδα. Κάποια παιδιά θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και το αντιλαμβάνομαι, όμως όταν κάτι γίνεται συνέχεια από ένα σημείο και μετά σε ενοχλεί.

Ο πιο ευθύς στο Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορώ να κρατώ κακία γιατί ξέρω ότι είμαστε σε ένα παιχνίδι. Βλέπω πολλά πράγματα τώρα και γελάω, πρέπει να το υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας. Δεν μου ήταν πάντα εύκολο. Με εμένα υπήρχε ένα θέμα. Γενικά προσπαθούσα να κάνω πράγματα για την καλύβα.

Όσο ήμασταν στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι γίνεται έξω. Δεν ξέραμε ότι πάει καλά το Survivor. Δεν περίμενα αυτό που συμβαίνει. Όπως και δεν γνωρίζουμε τι βγαίνει έξω και πόσο διογκώνεται. Και τον δικό μου πρώην να έβαζες στο παιχνίδι μαζί του θα ήμουν γιατί θα ένιωθα ασφάλεια. Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Η γυναίκα είναι φυσιολογικό να νιώθει γοητευμένη. Εγώ δεν ένιωσα γοητευμένη από κάποιον. Και να θες εκεί δεν γίνεται, είναι οι συνθήκες, είναι η βρόμα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την τελική τετράδα που βλέπει: «Η Μαριαλένα για εμένα είναι άχαστη, ο Νίκος, ο Σάκης και ο Ηλίας».