Survivor 4: "Δεν ισχύει ότι είμαι πρώην του Σάκη Κατσούλη"

Έβαλε τέλος στις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Κι ενώ στον ΑΝΤ1 η Χριστίνα Κεφαλά αποκαλύπτει πως όχι απλά είχε σχέση με τον Σάκη αλλά και τον λόγο που χώρισαν, στον απέναντι τηλεοπτικό σταθμό, στο Open, η Έλλη Παπαγγελή δίνει την δική της συνέντευξη διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να έχει βρεθεί στο παρελθόν στο πλευρό του Survivor παίκτη.

Η αποκάλυψη της Έλλης Παπαγγελή για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

"Δεν ισχύει ότι είναι πρώην μου ο Σάκης. Δεν ξέρω από που το μάθατε. Δεν είμαι. Τον γνωρίζω τον Σάκη λόγο της επιχείρησής του, είχα πάει στα εγκαίνια. Είναι πολύ σοβαρός και παιδί με αρχές. Στην δουλειά του είναι άψογος. Έχω πολύ θετική εικόνα. Και μέσα στο παιχνίδι έχει καλή συμπεριφορά.

Δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να πάει στο παιχνίδι γιατί ξέρω ότι είχε πολλές δουλειές. Από ότι έχω παρακολουθήσει είναι πολύ πιθανό να μπήκε για την Μαριαλένα στο Survivor κι αν το έκανε, μπράβο του!", είπε και σχολίασε και τον πρώην παίκτη του Survivor Αλέξη Παππά, μιας και τον γνωρίζει κι αυτόν!

Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Νέες πληροφορίες που ήρθαν αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιβάνη πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο για να τον ρωτήσει αν θέλει να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στην Μαριαλένα. Εκείνος του είπε όχι ευγενικά και η συζήτηση τελείωσε κάπου εκεί.

Άρα δυο τα κρατούμενα. Ο Σάκης ήξερε πως η Μαριαλένα είναι αλλού αλλά παρ' όλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι για να την διεκδικήσει και δεύτερον, ο Λιβάνης ήξερε πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αλλάξει αυτό.