Survivor 4: Τι έδωσε σαν αιτιολογία η Μαριαλένα όταν ψήφισε τον Κόρο

Το απόσπασμα που δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τι έδωσε σαν αιτιολογία η Μαριαλένα όταν ψήφισε τον Κόρο

Η ομάδα των Μπλε έχει αποδεκατιστεί και ενδέχεται να χάσει κι άλλους αφού πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι.

Ωστόσο, ο ίδιος κοντραρίστηκε με τον Τζέιμς Καφετζή αλλά τελικά η ψήφος της Μαριαλένας έκανε την διαφορά κι έριξε τον Κόρο στον τάκο!

Κομμένο απόσπασμα από την χθεσινή ψηφοφορία του Survivor

"Σε ψηφίζω για καθαρά αγωνιστικούς λόγους", είπε η Μαριαλένα μπροστά στην κάμερα.

Αυτός είναι ο παίκτης - φαβορί για αποχώρηση!

Σοβαρό επεισόδιο θα έχουμε απόψε στο Survivor από την άποψη πως, όπως πρόδωσε και το trailer, θα συμβούν πολλά πραγματάκια στην παραλία αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, τα πιο σημαντικά σας τα έχει αποκαλύψει ήδη το Youweekly.gr αφού σας έχει πει από το πρωί και ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία, και ποιος είναι ο δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση αλλά και ποιον θα δείξει ο Μπάρτζης με την ατομική ασυλία. Γι' αυτό από δω και πέρα σας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Το παιχνίδι, πλέον, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα δούμε ακόμα και καλούς παίκτες να βγαίνουν στον τάκο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε τον Γιώργο Κόρομι που βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτή την θέση, τον Τζέιμς Καφετζή που... συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια αλλά και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που... είναι που είναι χάλια ψυχολογικά αυτό θα την τσακίσει.

Με μια ματιά στο τι παίζει στο Twitter και γενικά τα social media που δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο και ειδικά ότι αφορά το Survivor 4 φαβορί για να πάρει... πόδι από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Γιώργος Κόρομι! Για την ακρίβεια στο διαδίκτυο αναγράφονταν από πριν βγει υποψήφιος ατάκες του τύπου "Βγάλτε τον στον τάκο, για τον Ντάφυ!".

Οι υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου που είναι και πολλοί περίμεναν πως και πως αυτή την στιγμή! Η αλήθεια είναι κιόλας πως και πεσμένος αγωνιστικά είναι και δεν προσφέρει πολλά πλέον. Να ψαρεύει ξέρει και ο Σάκης. Βέβαια το έγκυρο, το επιβεβαιωμένο 100% spoil θα το έχουμε αύριο στο Youweekly.gr αλλά και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram που τα βάζω πρώτη σε story!

Stay Tuned!