Survivor 4: ΒΟΜΒΑ! Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς

Πήγε να φύγει και ο Νίκος Μπάρτζης αλλά έκανε πίσω! Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: ΒΟΜΒΑ! Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς

Μια αποκάλυψη βόμβα μας μετέφεραν οι άνθρωποι πας από τον Άγιο Δομίνικο και δεν πρόκειται αυτή τη φορά για καμία πλάκα και κανένα αστείο!

Ένα ολοκαίνουργο επεισόδιο Survivor πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ και όπως κάθε φορά εμείς σας τα έχουμε ήδη όλα έτοιμα! Και ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία και τον δεύτερο προτεινόμενο αλλά και τον παίκτη που βγάζει στον τάκο ο Νίκος Μπάρτζης!

Το θέμα μας όμως είναι άλλο και σίγουρα αυτή την εξέλιξη δεν την περίμενε κανένας μας....

Αποχωρεί ο Τζέιμς από το Survivor - Αυτός είναι ο λόγος

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αποκλειστικές μας πηγές, ο Τζέιμς Καφετζής, ένα από τα φετινά φαβορί, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς δεν ήταν σύμφωνος με την αποφάση που πήρε η παραγωγή του Survivor να πάρει παράταση το παιχνίδι για 40 ακόμα μέρες.

Επιπλέον, ξανά σύμφωνα με τον άνθρωπο μας που πάντα μας δίνει τα πιο έγκυρα spoil και ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχουμε πέσει έξω, μαζί με τον Τζέιμς δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει και ο Νίκος Μπάρτζης καθώς δεν μπορούσε να μείνει μόνος του, μιας και ο Τζέιμς είναι ο μοναδικός του φίλος και μόνο με αυτόν κάνει παρέα στην παραλία.

Ωστόσο, όταν τα δυο παιδιά φτάσανε στο τελικό στάδιο και η παραγωγή τους ξανά ρώτησε αν πράγματι θέλουν να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, ο Νίκος φαίνεται πως έκανε τελευταία στιγμή πίσω και μέχρι στιγμής παραμένει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Βέβαια, αν αυτό αλλάξει κανείς δεν το γνωρίζει, όμως εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε από πρώτο χέρι όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ένα όμως είναι σίγουρο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει! Με την αποχή του Τζέιμς, ο Νίκος πρόκειται να περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη παραλία καθώς όλοι οι συμπαίκτες του είναι εναντίον του και κανείς πια δεν τον εμπιστεύεται!

Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει, το Youweekly είναι εδώ να σας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή και λεπτό, με τις πιο έγκυρες πληροφορίες για αυτό... Stay tuned!

Survivor 4 αποχώρησε ο Τζέιμς

Μάλιστα, την αποχώρηση του την επιβεβαίωσαν και τα αδέρφια του, μέσα από αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο instagram.

“Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα“, έγραψε ο Mike ενώ η Έφη πρόσθεσε με την σειρά της: “Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας“.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς από το Survivor

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς