Ελευθερία Ελευθερίου: Μπήκε στη κουζίνα και έτοιμασε ένα vegan γεύμα

Εμάς μας άνοιξε την όρεξη πάντως

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελευθερία Ελευθερίου: Μπήκε στη κουζίνα και έτοιμασε ένα vegan γεύμα

Στην κουζίνα μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου και ετοίμασε ένα νοστιμότατο vegan γεύμα, το οποίο μάλιστα μοιράστηκε και με τους διαδικτυακους της φίλους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει πλέον προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της και όπως φαίνεται έχει επιστρέψε με αρκετές λιγούρες, για αυτό και έχει πάρει και μερικά κιλά.

Η Ελευθερία μάλιστα πέρα από καλή τραγουδίστρια είναι και καλή μαγείρισσα μιας και έφτιαξε ένα πολύ υγιεινό και vegan φαγητό και συγκεκριμένα κινόα με ρεβίθια και λαχανικά.

Το vegan γεύμα που ετοίμασε η Ελευθερία Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου έτοιμασε ένα vegan γεύμα

Η Ελευθερία Ελευθερίου έβαλε ξανά το μαγιό που φορούσε στον Άγιο Δομίνικο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε από το Survivor 4 και επέστρεψε στην Ελλάδα και φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις μέρες που πέρασε στο ριάλιτι επιβίωσης και στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της, να πάρει το παγούρι της και την μπαντάνα της και να ποζάρει όπως τη θυμόμασταν από το παιχνίδι.

Η ίδια μάλιστα πήρε αρκετά ενθύμια από τη συμμετοχή της στο Survivor 4, ενώ οι τελευταίες αναρτήσεις που έχει κάνει αφορούν κυρίως το παιχνίδι και τη ζωή της στον Άγιο Δομίνικο.

«Επειδή μου το ζητήσατε... #τελεφερίκ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια.