Φουλ ερωτευμένη η Άννα Μαρία Βέλλη! Η φωτογραφία με την έκπληξη του συντρόφου της

Πολύ τρυφερή κίνηση! Θα σας συγκινήσει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φουλ ερωτευμένη η Άννα Μαρία Βέλλη! Η φωτογραφία με την έκπληξη του συντρόφου της

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 η Άννα Μαρία Βέλλη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στις παλιές της αγαπημένες συνήθειες.

Η ίδια πλέον περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον αγαπημένο της, Αρκάδιο Σβολάκη, και είναι πολύ ερωτευμένη!

Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις που κάνει συχνά στα social media και πιο συγκεκριμένα είδαμε πρόσφατα σε ένα στόρυ της στο Instagram μια φωτογραφία με ένα βάζο γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα που της χάρισε ο ίδιος κι εκείνη έσπευσε να την ποστάρει και να τον κάνει tag, δείχνοντας μας έτσι πως όλα είναι σίγουρα καλά μεταξύ τους και δεν υπήρξε στιγμή που να αμφέβαλε για την ίδια παρά τα όσα ακούγονταν για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι!

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας στο Instagram

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας στο Instagram

Το βίντεο με τα εσώρουχα και τις αλλαγές στο σώμα της μετά το Survivor που της κατέβασε το Tik Tok

Η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στις παλιές της αγαπημένες συνήθειες.

Μάλιστα, η ίδια με το που επέστρεψε στην Αθήνα το έριξε στο φαγητό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ξανά τα κιλά που είχε χάσει στο ριάλιτι επιβίωσης. και μάλιστα ανέβασε κι ένα βίντεο.

Η youtuber, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι έκανε και το μεσημέρι του Σαββάτου που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και παρουσίασε τις αλλαγές στο σώμα της μετά το Survivor και έδειξε πόσο διαφορετικό φαίνεται ανάλογα με τη στάση του κορμιού.

Ακόμη, αποκάλυψε πως το εν λόγω βίντεο το ανέβασε και στο Tik Tok, ωστόσο της το κατέβασαν.

«φιλική υπενθύμιση • Πάω να φάω (Ps. Το tik tok μου το κατέβασε )», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!