Survivor 4: Μέχρι και τα μποξεράκια του πήρε η Μαριαλένα του Σάκη

Φορούσε το εσώρουχό του κι έκοβε βόλτες στην παραλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μέχρι και τα μποξεράκια του πήρε η Μαριαλένα του Σάκη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως το έχουν πάει... σε άλλο επίπεδο στο Survivor, καθώς μάθαμε πως η δεύτερη κυκλοφορεί με το μποξεράκι του συμπαίκτη της στην παραλία.

Η Μαριαλένα δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά άσχημη κατάσταση σωματικά, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια μπροστά στην κάμερα, ενώ ήρθε και σε μια μικρή αντιπαράθεση με την Καρολίνα για το ότι οι νέοι παίκτες αντιμετωπίζουν πιο ομαλές συνθήκες σε σύγκριση με όσους βρίσκονται στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα.

Στο τέλος, μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος παρατήρησε το... επίμαχο σημείο της, επειδή είναι φουσκωμένο. «Σαν άνδρα με έχετε κάνει εδώ», του είπε η Μαριαλένα αστειευόμενη και πρόσθεσε, ότι έχει φορέσει το μποξεράκι του Σάκη, επειδή είναι βολικό.

Η Μαριαλένα με το μποξεράκι του Σάκη

Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι - και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφοόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!