Survivor 4 - Άγριο κράξιμο του Τζέιμς στην Μαριαλένα: "Ξεκάθαρο γύρισμα μπιφτέκας"

Δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Άγριο κράξιμο του Τζέιμς στην Μαριαλένα:

Σε άγριο κράξιμο εναντίον της Μαριαλένας Ρουμελιώτη προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor, με τον ίδιο να αναφέρεται στο γεγονός, ότι δεν τον ψήφισε και να μιλά για «γύρισμα της μπιφτέκας».

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας συζήτησε με τον Νίκο Μπάρτζη τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο, που έβγαλαν ως πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση τον «Κόρο», προσθέτοντας πως η κίνηση αυτή της Μαριαλένας ήταν μια «κωλοτούμπα», που προήλθε από το ότι ο Νίκος πήρε την ατομική ασυλία.

Παράλληλα, μάλιστα, πρόσθεσε πως η Μαριαλένα κάνει λάθος, αν θεωρεί πως ο Νίκος δε θα την υποδείξει ως υποψήφια, εξαιτίας αυτής της εξέλιξης. Απεναντίας, μάλιστα, αυτή είναι η πρόθεσή του και ο αγρότης δεν το αρνήθηκε.

Το σχόλιο του Τζέιμς για την ψήφο της Μαριαλένας

Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι - και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφοόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!