Survivor 4: Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως η αδερφή της πέθανε πριν καν την γνωρίσει

«Έδωσαν το όνομά ης σε μένα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως η αδερφή της πέθανε πριν καν την γνωρίσει

Η Ελένη Χαμπέρη συγκλόνισε στο επεισόδιο της Τρίτης (11/5) για το Survivor, με την ίδια να προχωρά σε μια μεγάλη εξομολόγηση μπροστά στην κάμερα, αναφερόμενη στην αδικοχαμένη αδελφή της, που «έφυγε» πριν καν τη γνωρίσει.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, λίγες μέρες μετά την ένταση που είχε με τους φίλους της στην καλύβα, αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για αυτό το θέμα και είπε τη δική της ξεχωριστή ιστορία.

Όπως ανέφερε η ίδια στην κάμερα, η ίδια είχε δύο μεγαλύτερες αδελφές, αλλά δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη μια εξ αυτών, καθώς πέθανε σε ηλικία δύο ετών. Αποκάλυψε, δε, ότι είχε το ίδιο όνομα με εκείνη, δείχνοντας φυσικά με αυτό τον τρόπο την υπέροχη κίνηση των γονιών της, που μετέφεραν το όνομα της μεγαλύτερης αδελφής στην Ελένη.

Η παίκτρια συγκλόνισε και με τις αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία, δείχνοντας πόσο «δεμένη» είναι η οικογένειά της.

Η εξομολόγηση της Ελένης on camera

Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι - και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφοόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!