Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: "Ξέφυγε" ο Κόρο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος

Ξεκίνησε να ουρλιάζει και τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα...

Survivor 4:
Survivor 12.05.2021 00:04
Από Youweekly Team

Ο Γιώργος Κόρομι δεν μπορούσε να αποδεχθεί πως η μπλε ομάδα δεν μπορούσε να προβάλει αντίσταση για ακόμη μια φορά στο Survivor έναντι της κόκκινης, με τον ίδιο να αρχίζει να ουρλιάζει στη διάρκεια του αγωνίσματος, ώστε να δείξει πως υπάρχει... λίγη ψυχή.

Οι «Κόκκινοι» κυριάρχησαν για ακόμη μια φορά και πήραν την νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, με τους «Μπλε» να δείχνουν σε κάκιστη κατάσταση αγωνιστικά.

Ο «Κόρο», μάλιστα, έμεινε μόνος του να παλεύει από τους άνδρες, αφού Τζέιμς και Μπάρτζης αποσύρθηκαν με πρόβλημα τραυματισμού.

Όταν έχασε, λοιπόν, από τον Σάκη για το 9-4 της κόκκινης ομάδας, ο «Κόρο» άρχισε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα των «λιονταριών», ενώ στο τέλος λούστηκε με όλο το διαθέσιμο νερό από το μεγάλο ψυγειάκι τους, δείχνοντας... την τρέλα του.

"Ξέφυγε" ο Κόρο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος

Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι - και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφοόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Οργισμένη η οικογένεια της Μαριαλένας μετά το χθεσινό επεισόδιο

Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Share