Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Ρε Σάκη μου δεν είμαστε συμβουλευτική εταιρεία των Μπλε"

Εναντιώθηκε στον Κατσούλη για τις συμβουλές που δίνει στην Μαριαλένα

Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:
Survivor 12.05.2021 00:28
Από Youweekly Team

Λίγο μετά την νίκη των Κόκκινων και την ήττα των Μπλε στο σημερινό επεισόδιο του survivor, όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους!

Εκεί ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος συζητούσαν τα προβλήματα της Μπλε ομάδας και προσπαθούσαν να βρουν τι φταίει και οι Μπλε χάνουν συνεχώς τελευταία και δεν έχουν καλή ψυχολογία, με τον Σάκη α δίνει συμβουλές στην Μαριαλένα!

Εκείνη την ώρα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως "νευρίασε" κατά κάποιο τρόπο και εναντιώθηκε on camera στον Σάκη και δήλωσε: "Ρε Σάκη δεν είμαστε συμβουλευτική εταιρεία των Μπλε, εμείς είμαστε οι Κόκκινοι! Δεν θα δίνουμε συμβουλές στους Μπλε να μας κερδίζουν και μετά εμείς να είμαστε πίσω"!

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος on camera

Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι - και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφοόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Οργισμένη η οικογένεια της Μαριαλένας μετά το χθεσινό επεισόδιο

Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Share