Survivor 4 - highlights 11/5: Η εξομολόγηση της Χαμπέρη, το μποξεράκι του Σάκη και η αποχώρηση του Τζέιμς

Ανατρεπτικό το χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 11/5: Η εξομολόγηση της Χαμπέρη, το μποξεράκι του Σάκη και η αποχώρηση του Τζέιμς

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 11/5 επεισόδιο του Survivor 4 με πιο σοκαριστικό γεγονός την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή. Ενώ, η εξομολόγηση της Ελένης Χαμπέρη τους συγκίνησε όλους. Από την άλλη η Μαριαλένα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με το... μποξεράκι του Σάκη Κατσούλη.

Αυτά είναι τα 11/5 highlights του Survivor 4

Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Κόρομι και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!

Κόρο: "Έγινε επιτέλους και το θέλημα του Τριαντάφυλλου"

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να σχολιάζει την εξέλιξη αυτή και να μην ξεχνά... τον Τριαντάφυλλο.

Μιλώντας στην κάμερα μετά την ανάδειξή του ως υποψηφίου προς αποχώρηση, ο «Κόρο» αναφέρθηκε στην απόφαση των συμπαικτών του, επιδεικνύοντας αίσθηση του χιούμορ.

«Εμένα μου αρέσει... ο ντάκος και ειδικά το καλοκαίρι, με παξιμαδάκι, κάπαρη, ντοματούλα. Έγινε επιτέλους και αυτό που ήθελε ο Τριαντάφυλλος, να με δει υποψήφιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο «Ντάφυ», με τη σειρά του, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για αυτό το θέμα, επισημαίνοντας πως είναι επιτέλους η ώρα και του «Κόρο» να κριθεί από τον κόσμο.

Άγριο κράξιμο του Τζέιμς στην Μαριαλένα: "Ξεκάθαρο γύρισμα μπιφτέκας"

Σε άγριο κράξιμο εναντίον της Μαριαλένας Ρουμελιώτη προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, με τον ίδιο να αναφέρεται στο γεγονός, ότι δεν τον ψήφισε και να μιλά για «γύρισμα της μπιφτέκας».

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας συζήτησε με τον Νίκο Μπάρτζη τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο, που έβγαλαν ως πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση τον «Κόρο», προσθέτοντας πως η κίνηση αυτή της Μαριαλένας ήταν μια «κωλοτούμπα», που προήλθε από το ότι ο Νίκος πήρε την ατομική ασυλία.

Παράλληλα, μάλιστα, πρόσθεσε πως η Μαριαλένα κάνει λάθος, αν θεωρεί πως ο Νίκος δε θα την υποδείξει ως υποψήφια, εξαιτίας αυτής της εξέλιξης. Απεναντίας, μάλιστα, αυτή είναι η πρόθεσή του και ο αγρότης δεν το αρνήθηκε.

Μέχρι και τα μποξεράκια του πήρε η Μαριαλένα του Σάκη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως το έχουν πάει... σε άλλο επίπεδο, καθώς μάθαμε πως η δεύτερη κυκλοφορεί με το μποξεράκι του αντιπάλου της στην παραλία.

Η Μαριαλένα δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά άσχημη κατάσταση σωματικά, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια μπροστά στην κάμερα, ενώ ήρθε και σε μια μικρή αντιπαράθεση με την Καρολίνα για το ότι οι νέοι παίκτες αντιμετωπίζουν πιο ομαλές συνθήκες σε σύγκριση με όσους βρίσκονται στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα.

Στο τέλος, μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος παρατήρησε το... επίμαχο σημείο της, επειδή είναι φουσκωμένο. «Σαν άνδρα με έχετε κάνει εδώ», του είπε η Μαριαλένα αστειευόμενη και πρόσθεσε, ότι έχει φορέσει το μποξεράκι του Σάκη, επειδή είναι βολικό.

Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως η αδερφή της πέθανε πριν καν την γνωρίσει

Η Ελένη Χαμπέρη συγκλόνισε στο επεισόδιο της Τρίτης (11/5) , με την ίδια να προχωρά σε μια μεγάλη εξομολόγηση μπροστά στην κάμερα, αναφερόμενη στην αδικοχαμένη αδελφή της, που «έφυγε» πριν καν τη γνωρίσει.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, λίγες μέρες μετά την ένταση που είχε με τους φίλους της στην καλύβα, αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για αυτό το θέμα και είπε τη δική της ξεχωριστή ιστορία.

Όπως ανέφερε η ίδια στην κάμερα, η ίδια είχε δύο μεγαλύτερες αδελφές, αλλά δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη μια εξ αυτών, καθώς πέθανε σε ηλικία δύο ετών. Αποκάλυψε, δε, ότι είχε το ίδιο όνομα με εκείνη, δείχνοντας φυσικά με αυτό τον τρόπο την υπέροχη κίνηση των γονιών της, που μετέφεραν το όνομα της μεγαλύτερης αδελφής στην Ελένη.

Η παίκτρια συγκλόνισε και με τις αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία, δείχνοντας πόσο «δεμένη» είναι η οικογένειά της.

Πάλι δεν θα παίξει ο Τριαντάφυλλος στο αγώνισμα

Έχει καταντήσει λιγάκι κουραστικό το να βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να μην αγωνίζεται σε κανένα σχεδόν αγώνισμα του Survivor!

Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής παρά την εξέταση που έκανε και ο γιατρός του επέτρεψε να παίξει, ο ίδιος αποφάσισε πως δεν θέλει να παίξει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας γιατί όπως είπε τον πονάει η δισκοκήλη και ο γιατρός δεν μπορεί να το καταλάβει!

"Είμαι πρόεδρος, δεν θα είμαι και παίκτης! Αυτά που κοροϊδεύουμε έξω δεν θα τα κάνουμε κι εδώ", είπε κάνοντας τους συμπαίκτες του να ξεσπάσουν σε γέλια.

Μήπως Ντάφυ μου προσπαθείς να αποφύγεις τον τάκο για σήμερα και αποφάσισες να μην αγωνιστείς, λέω εγώ τωρα...

Το πλάνο που πρόδωσε Ασημακόπουλο και Καρολίνα σε τρυφερές στιγμές στην παραλία

Η κάμερα φαίνεται πως... πρόδωσε για ακόμη μια φορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα, με τους δυο τους να περνούν τρυφερές στιγμές στην παραλία και να «συλλαμβάνονται» από τον φακό.

Πολλές φήμες έχουν ακουστεί σχετικά με το αν... τρέχει κάτι μεταξύ τους και, σε αρκετές περιπτώσεις, δείχνουν να έχουν δώσει τα σχετικά δικαιώματα. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, ένα όμορφο πλάνο «φουντώνει» τις φήμες, που αναφέραμε.

Ο Ασημακόπουλος και η Καρολίνα, λοιπόν, απεικονίζονται να κάνουν μια καρδούλα με φόντο το ηλιοβασίλεμα, σε μια υπέροχη στιγμή, που θα άξιζε και μια φωτογραφία, για να θυμούνται τον Άγιο Δομίνικο. Κάποια πονηρεμένη από εμάς θα έλεγε, ότι κάτι συμβαίνει..

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στις ασυλίες φαίνεται πως οι «Κόκκινοι» έχουν... σπάσει τον τσαμπουκά της μπλε ομάδας, καθώς για δεύτερη σερί εβδομάδα κανείς παίκτης τους δε θα κινδυνεύσει στο συμβούλιο, παίρνοντας άλλη μια νίκη με σκορ 10 - 4.

Σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα, όπου η μπλε ομάδα ξεκίνησε πολύ καλύτερα και είχε φτάσει μια ανάσα από την νίκη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ανατροπή, η κόκκινη αυτή την φορά κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα από πολύ νωρίς.

Όταν, δε, οι Τζέιμς και Μπάρτζης αποσύρθηκαν με πρόβλημα σε μέση και γόνατο αντίστοιχα, το έργο των «Κόκκινων» έγινε ακόμη απλούστερο, που μετά το 6-4 από τη Μαριαλένα δεν κοίταξαν ποτέ ξανά ουσιαστικά πίσω, παίρνοντας την πολυπόθητη ασυλία.

Τριαντάφυλλος: "Ρε Σάκη μου δεν είμαστε συμβουλευτική εταιρεία των Μπλε"

Λίγο μετά την νίκη των Κόκκινων και την ήττα των Μπλε στο επεισόδιο του survivor, όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους!

Εκεί ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος συζητούσαν τα προβλήματα της Μπλε ομάδας και προσπαθούσαν να βρουν τι φταίει και οι Μπλε χάνουν συνεχώς τελευταία και δεν έχουν καλή ψυχολογία, με τον Σάκη α δίνει συμβουλές στην Μαριαλένα!

Εκείνη την ώρα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως "νευρίασε" κατά κάποιο τρόπο και εναντιώθηκε on camera στον Σάκη και δήλωσε: "Ρε Σάκη δεν είμαστε συμβουλευτική εταιρεία των Μπλε, εμείς είμαστε οι Κόκκινοι! Δεν θα δίνουμε συμβουλές στους Μπλε να μας κερδίζουν και μετά εμείς να είμαστε πίσω"!

Χαμπέρη: "Αυτό που έκανε η Μαριαλένα το θεωρώ γλείψιμο στον Νίκο"

Η ψήφος της Μαριαλένας στον Κόρο συζητήθηκε πολύ, με πολλούς να κάνουν λόγο για γύρισμα μπιφτέκας!

Στην προκειμένη περίπτωση, είδαμε την Ελένη Χαμπέρη να ρίχνει τα βέλη της στην συμπαίκτριά της λέγοντας πως αυτό που έκανε δεν της άρεσε και πολύ και της φάνηκε περίεργο!

"Αυτή την εβδομάδα είδα την Μαριαλένα ψήφισε Κόρο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ψηφίσει τον Τζέιμς και στήριξε την άποψή της ότι τα κριτήρια ειναι καθαρά αγωνιστικά! Κάτι που φάνηκε λίγο περίεργο! Προσωπική μου άποψη πιστεύω ότι είναι λίγο σαν γλείψιμο προς τον Νίκο για να μην ψηφιστεί εκείνη από την ατομική ασυλία! Εμένα τουλάχιστον αυτό μου έβγαλε", είπε χαρακτηριστικά!

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής

Ο Ροδίτης παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από 5 μήνες από την Δομινικανή Δημοκρατία, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, καθώς όπως ανέφερε δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο διότι δεν νιώθει καλά και εφόσον το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι ο εαυτός του, δεν μπορέι να τον αφήσει πίσω και να κάνει πως δεν βλέπει τα προβλήματα που του έχουν δημιουργηθεί!

"Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου", δήλωσε ο ίδιο;

«Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε ο Νίκος με κλαμένα μάτια.

«Εγώ το έπαθλο μου το έχω πάρει, είναι ο Νίκος. Θα βγω έξω και θα κάνω μεγάλη κερκίδα για εκείνον», απάντησε ο Τζέιμς.

Η ανακοίνωση του Λιανού μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Η μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού και αφού έχασε και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ψήφισε τον Τζέιμς Καφετζή ως δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που κατείχε την ατομική υπέδειξε τη Μαριαλένα.

«Στην κάλπη ψήφισα την Ελένη τώρα επειδή όλοι κάνουν κωλοτούμπες, θα γυρίσω κι εγώ την μπιφτέκα μου και θα ψηφίσω τη Μαριαλένα», είπε ο Νίκος χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια ο Τζέιμς ζήτησε το λόγο και ανακοίνωσε την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι, γεγονός που άλλαξε τα δεδομένα!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες πως η διαδικασία υποψηφιοτήτων και αποχώρησης δεν θα ισχύσει για αυτή την εβδομάδα! Επομένως ο Κόρο και η Μαριαλένα συνεχίζουν κανονικά και αυτή την εβδομάδα!