Survivor 4: Έκλαψε μέχρι και το twitter με την αποχώρηση του Τζέιμς

"Επιλογή της παραγωγής να κρατήσει στο παιχνίδι παίκτες κωμωδίας, επιλογή δική μας να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έκλαψε μέχρι και το twitter με την αποχώρηση του Τζέιμς

Καταιγισμός από αρνητικά tweets ως προς την παραγωγή και θετικά ως προς το δίδυμο Τζέιμς και Νίκο, συνέβη στο twitter το βράδυ της Τρίτης 11/5, από την στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor.

Όπως πρώτοι σας γράψαμε στο Youweekly.gr ο Τζέιμς αποχώρησε για πολύ συγκεκριμένο λόγο, ασχέτως αν την ώρα που ανακοίνωσε στο συμβούλιο πως θα φύγει δεν τον αποκάλυψε.

Χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη που Τζέιμς και Νίκος αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον με δάκρυα στα μάτια και αντάλλαξαν τις μπλούζες τους.

Τελικά το δίδυμο που στην αρχή του παιχνιδιού είχε συγκεντρώσει τα πιο αρνητικά σχόλια και είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως "μισητό", στο τέλος κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές των τηλεθεατών!

Τα Tweets για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

Survivor 4 twitter
Survivor 4 αποχώρηση
Survivor 4 έφυγε ο Τζέιμς
Survivor 4 twitter αποχώρηση τζειμς
Survivor 4 χθεσινό επεισόδιο 11/5
Survivor 4 ΣΚΑΙ
Survivor 4 τηλεθέαση

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Φεύγει και ο Νίκος Μπάρτζης τελικά

Δεν μπορεί, είναι μόνος του στο νησί παρά το γεγονός πως κάποιοι από την παραλία προσπάθησαν να τον πλησιάσουν γιατί κατά βάση δεν είχαν τόσο θέμα με αυτόν όσο με τον Τζέιμς αφού υποστήριζαν πως αυτός τον χειραγωγεί. Εκείνος δεν θέλει επαφές. Θέλει να είναι μόνος του. Έτσι έμαθε τόσο καιρό. Είχε συντροφιά μόνο Τζέιμς και Άννα Μαρία. 5 μήνες έτσι πορεύτηκε, δεν του κολλάει να το αλλάξει τώρα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Νίκος Μπάρτζης θα φύγει! Η αποχώρησή του θα ανακοινωθεί αν όχι στο αποψινό επεισόδιο, στο επεισόδιο της Κυριακής!

Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε ξανά γιατί τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν σε δευτερόλεπτα! Η παραγωγή προσπαθεί να τον πείσει να μείνει. Δεν τους παίρνει να χάσουν κι άλλον με οικειοθελή αποχώρηση. Μέχρι τώρα η απόφαση του Νίκου είναι οριστική αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του τάξουν για να παραμείνει στο παιχνίδι και να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils