Survivor 4 - 12/5: Επική γκάφα στο μοντάζ στο πρώτο trailer μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Δηλαδή κάπου ώπα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - 12/5: Επική γκάφα στο μοντάζ στο πρώτο trailer μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Σήμερα 12/5 το trailer για το Survivor άργησε πιο πολύ από ποτέ και περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα ακολουθήσει στον Άγιο Δομίνικο μια μέρα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Λέγαμε δεν γίνεται κάτι φαντασμαγορικό θα συμβεί αλλά τελικά όχι είναι πιο βαρετό από ποτέ αλλά...έχει και το έπος λάθος μέσα! Ότι γίνεται πανηγύρι με το μοντάζ το ξέραμε από εκείνο το περιστατικό με τον Σάκη και την Μαριαλένα αλλά κάτι τέτοιο πραγματικά δεν το περιμέναμε!

Όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς στο βίντεο παρακάτω υπάρχουν πλάνα που δείχνουν τον Νίκο Μπάρτζη απογοητευμένο - υποτίθεται με την αποχώρηση του φίλου του, Τζέιμς, αλλά... μην φάτε! Έχουμε γλαρόσουπα!

Το έπος λάθος της παραγωγής στο σημερινό trailer 12/5 του Survivor

Τα συγκεκριμένα πλάνα του Νίκου προέρχονται από κάποια άλλη μέρα, πριν πραγματοποιηθεί η αποχώρηση του Τζέιμς και απόδειξη αυτού είναι πως ο αγρότης φοράει την μπλούζα που είδαμε να ανταλλάσσει και να δίνει στον κολλητό του εχθές που έφευγε από το νησί!

Και για του λόγου το αληθές, επειδή πάντα μιλάμε με στοιχεία εμείς εδώ στο Youweekly.gr, πριν δείτε το trailer που βρίσκεται παρακάτω παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που δείχνει να αλλάζουν μπλούζες στο συμβούλιο:

Και τώρα μπορείτε να δείτε το trailer με το μοντάζ να πέφτει σύννεφο! Που το παρατηρήσαμε θα αναρωτηθεί τώρα σίγουρα αλλά... για εμάς μιλάμε! Το Youweekly.gr βρίσκεται παντού, βλέπει τα πάντα και δεν του ξεφεύγει τίποτα, ειδικά για ότι αφορά το Survivor!

Πέσανε τα νούμερα και ξεκίνησε να στάζει ο ιδρώτας μάλλον...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils