Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο του μετά την αποχώρηση του Τζέιμς - «Κι άλλοι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν»

«Δεν λέω τίποτα, σπάω τα ρολόγια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο του μετά την αποχώρηση του Τζέιμς - «Κι άλλοι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν»

Την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης κατά την διάρκεια της εκπομπής του.

Κανένας δεν περίμενε να φύγει από μόνος του ο συγκεκριμένος παίκτης, λίγο πριν φτάσει στην πηγή, μιας και ήταν το απόλυτο φαβορί για φέτος.

Ο Νίκος Μουτσινάς όντας πια φανατικός τηλεθεατής του Survivor σχολίασε την εξέλιξη αυτή του Καφετζή ενώ πέταξε φυσικά και το καρφί του.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρηση του Τζέιμς

“Ήταν αλήθεια στενάχωρο γιατί ήταν από την αρχή στο παιχνίδι. Ένα πολύ έξυπνο παιδί. Ήθελα να υπογραμμίσω ότι είναι 24 χρονών, είναι ένα νέο παιδί, το οποίο μπήκε με σκοπό να κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, παρ’ όλα αυτά συνειδητοποίησε ότι αρχίζει και παραποιεί την πραγματικότητά του.

Πολύ μπράβο του που κατάλαβε και είπε “εγώ θα αποχωρίσω”. Κι άλλοι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν σκεπτόμενοι αυτό και να μην γίνουν προπονητές. Δεν λέω τίποτα, σπάω τα ρολόγια…”.

Νίκος Μουτσινάς για αποχώρηση Τζέιμς Καφετζή

Ποιος παίκτης επιστρέφει μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή;

Επιστροφές - καταστροφές ενδέχεται να έχουμε στον Άγιο Δομίνικο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται τις τελευταίες ώρες η παραγωγή όταν ενημερώθηκε πως ο Τζέιμς θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι άρχισε να παίρνει τηλέφωνα πρώην παίκτες για να γυρίσουν να καλύψουν το κενό.

Όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το παιχνίδι γιατί δεν συμφωνούσε με την απόφαση της παραγωγής να πάρει παράταση το Survivor για 40 μέρες ακόμα.

Η παραγωγή αποφασισμένη πως αυτό θα γίνει άφησε τον Τζέιμς να φύγει και σκέφτηκε να επιστρέψει τον Αλέξη Παππά γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι μείον έναν από ότι υπολόγιζαν. Ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό αλλά εμείς θα συμβουλεύαμε την παραγωγή να μην σταματήσει τα τηλέφωνα γιατί έτσι κι επιστρέψει ο Αλέξης Παππάς θα έχουμε πολλές ακόμα οικειοθελείς αποχωρήσεις.