Πάνος Καλίδης για Μαριαλένα και Λιβάνη: «Τρίτοι σε μια σχέση μόνο να τη χαλάσουν μπορούν»

Το «καρφί» του στον Σάκη Κατσούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Καλίδης για Μαριαλένα και Λιβάνη: «Τρίτοι σε μια σχέση μόνο να τη χαλάσουν μπορούν»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor, από το οποίο μάλιστα κέρδισε αρκετά λεφτά!

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε συγκεκριμένα το μήνυμα που μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη από την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη

«Τα συναισθηματικά θέματα είναι ευαίσθητα και δεν πρέπει να μπαίνουν τρίτοι σε μια σχέση, πόσο μάλλον όλη η Ελλάδα. Τρίτοι σε μια σχέση μόνο να τη χαλάσουν μπορούν. Εγώ μετέφερα ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη και ήταν θετικό προς αυτό. Νομίζω πως η Μαριαλένα είναι ακόμα εκεί, στον Γιώργο Λιβάνη», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Άφωνος ο Καλίδης με το φιλί Ηλία και Τριαντάφυλλου: «Με γελούν τα αυτιά μου»

Πολλές αντιδράσεις έφερε το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor 4. Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν το γεγονός ήταν και ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος έμεινε άφωνος.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε σε insta story το απόσπασμα από το φιλί τους και αρκέστηκε στο σχόλιο «Βλέπω καλά ή με γελούν τα αυτιά μου;», το οποίο σίγουρα λέει πολλά.

Από την άλλη η Ελευθερία Ελευθερίου το πήρε εντελώς χιουμοριστικά και τους αποθέωσε μέσα από ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δημοσίευσε και η ίδια το απόσπασμα από το φιλί και έγραψε «Αυτό θα ήθελα να το ζήσω live. Συγχαρητήρια κόκκινη ομάδα».