Survivor 4 - Τριαντάφυλλος σε Κόρο: "Πες ένα ευχαριστώ στον Τζέιμς που αποχώρησε κι έμεινες στο παιχνίδι"

Έξαλλος ο Κόρο..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος σε Κόρο:

Αμέσως μετά τον αγώνα στον οποίο οι Κόκκινοι έχασαν, και όλοι οι παίκτες της ομάδας ήταν αρκετά φορτισμένοι συναισθηματικά, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Αφού ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στη Μπλε ομάδα και πιο συγκεριμένα στον Γιώργο Κόρομι!

Όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Ντάφυ μουρμούριζε συνεχώς λέγοντας πως ο Τζέιμς τον έσωσε και τώρα το παίζει νταής γεγονός που εκνεύρισε τον Κόρο, τον έβγαλε από τα ρούχα του και ξεκίνησε να ουρλιάζει και να λέει πως δεν μπορεί να μιλήσει έτσι!

Εκείνη τη στιγμή ο Τριαντάφυλλος πήρε πάλι το λόγο και είπε χαρακτηριστικά: "Πες ένα ευχαριστώ στον Τζέιμς γιατί αν δεν αποχωρούσε θα έφευγες εσύ, οπότε πες του ένα ευχαριστώ που σε κράτησε στο παιχνίδι για μια βδομάδα ακόμα".

Η ένταση ανάμεσα σε Κόρο και Ντάφυ

Παγώνουν οι αποχωρήσεις - Ποιος ο λόγος

Τα πάνω κάτω ήρθαν μια μέρα μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor! Όλες οι πρωινές εκπομπές και όχι μόνο ασχολούνται με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, η εκπομπή Ευτυχείτε έστειλε κάμερα στην Ρόδο να καταγράψει την πρώτη αντίδραση του πατέρα του και το υλικό είναι απολαυστικό.

Στο θέμα μας, όμως, τώρα. Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και πέρα από το γεγονός πως σχολίασε την απόφαση που πήρε ο Τζέιμς, αποκάλυψε πως έρχονται κάποιες αλλαγές από την στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

Αρχικά, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε για την αποχώρηση του Τζέιμς : «Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχε γίνει και στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο και τον Τζέιμς και είχα κάνει και εγώ μια συζήτηση μεταξύ τους. Είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν κουραστεί, κάποια στιγμή ο Τζέιμς έφτασε στα όριά του. Ο Τζέιμς πέρα από το θέμα του παιχνιδιού, είναι και ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, ok».

Όσον αφορά στις ρήτρες των συμβολαίων, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Όχι δεν υπάρχουν ρήτρες. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε για σωματικούς, αποχωρεί. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι εδώ».