Survivor 4: Ανατροπή στα στατιστικά μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Δύο κοπέλες στις πρώτες θέσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ανατροπή στα στατιστικά μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Ο Τζέιμς Καφετζής, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι παρακολουθούν το Survivor φέτος, από την αρχή μέχρι και το τέλος του - που ήρθε πριν από λίγες ημέρες μετά την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς- ήταν φαβορί για τον τελικό.

Στις στοιχηματικές με βάση τις νίκες και τις ήττες του είχε πολύ υψηλή θέση. Τώρα, όμως που έφυγε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Η κατάταξη των παικτών μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

Σύμφωνα με τα στατιστικά ήταν νούμερο 2 στην κατάταξη με 171 αγώνες, με 114 νίκες και μόνο 57 ήττες. Πρώτος στην κατάταξη βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης με 76,3% ποσοστό νικών, ενώ ακολουθούν Καρολίνα και Μαριαλένα με 62,6% και 60,3% αντίστοιχα.

 Survivor 4 στατιστικά

Ποιος παίκτης επιστρέφει μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή;

Επιστροφές - καταστροφές ενδέχεται να έχουμε στον Άγιο Δομίνικο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται τις τελευταίες ώρες η παραγωγή όταν ενημερώθηκε πως ο Τζέιμς θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι άρχισε να παίρνει τηλέφωνα πρώην παίκτες για να γυρίσουν να καλύψουν το κενό.

Όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το παιχνίδι γιατί δεν συμφωνούσε με την απόφαση της παραγωγής να πάρει παράταση το Survivor για 40 μέρες ακόμα.

Η παραγωγή αποφασισμένη πως αυτό θα γίνει άφησε τον Τζέιμς να φύγει και σκέφτηκε να επιστρέψει τον Αλέξη Παππά γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι μείον έναν από ότι υπολόγιζαν. Ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό αλλά εμείς θα συμβουλεύαμε την παραγωγή να μην σταματήσει τα τηλέφωνα γιατί έτσι κι επιστρέψει ο Αλέξης Παππάς θα έχουμε πολλές ακόμα οικειοθελείς αποχωρήσεις.