Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Κυκλοφορεί από εχθές μια φήμη πως επιστρέφει στο Survivor ο..."

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Κι ενώ ο Νίκος Μπάρτζης φεύγει, φημολογήθηκε ότι η παραγωγή προσπαθεί να καλύψει το κενό των οικειοθελών αποχωρήσεων με την επιστροφή του Αλέξη Παππά στο Survivor.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ο ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση.

Η αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά

“Κυκλοφορεί από χθες μια φήμη που θέλει τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στο Survivor λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζής. Δεν ισχύει αυτό, ο Δημήτρης Βραχάμης που τον ξέρει και επικοινώνησε μαζί του μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι του το διέψευσε κατηγορηματικά” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο Μπόγδανος ζήτησε αύξηση της αμοιβής του για να μην αποχωρήσει

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν σταματημό! Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στο youweekly.gr ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε φέτος, μετά την τεράστια απήχηση που βλέπει πως έχει το Survivor (αν και τώρα τελευταία τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν κάνει μια μικρή βουτιά)να παρατείνει το παιχνίδι κατά 40 ημέρες.

Η απόφαση αυτή βρήκε αντίθετους αρκετούς παίκτες, ένας εκ των οποίων αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες (ο Τζέιμς Καφετζής). Πριν συμβεί αυτό, όμως, δηλαδή πριν δούμε το επεισόδιο στο οποίο ανακοινώθηκε πως φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο είχε συμβεί ακόμα ένα περιστατικό, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Ηλία Μπόγδανο.

Μπόγδανος Survivor 4

Γνωρίζετε πως ο άνθρωπός μας, αυτός που δεν έχει πέσει έξω ούτε σε ένα spoil, ξέρει τα πάντα για το παιχνίδι. Μετά από ένα τηλεφώνημα - πολύωρο μπορώ να πω - που είχαμε, μου αποκάλυψε πως όταν ανακοινώθηκε από την παραγωγή η παράταση του παιχνιδιού ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ένας από τους παίκτες που αντέδρασαν υπερβολικά αρνητικά στην ιδέα αυτή.

Ωστόσο, μετά από λίγο χρόνο που πήρε με τον εαυτό του αποφάσισε να διαπραγματευτεί με την παραγωγή πως όφελός του. Όπως, λοιπόν, μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr ο Ηλίας ήρθε σε επαφή με άτομα της παραγωγής και τους στρίμωξε στην γωνία! Η αύξηση στην εβδομαδιαία αμοιβή του ή φεύγει και δεν ξανά γυρίζει πίσω!

Ρίσκο για την παραγωγή να χάσει και δεύτερο παίκτη, αφού ο Τζέιμς νωρίτερα είχε αρνηθεί την οικονομική αύξηση που του προτάθηκε. Κάπως έτσι συμφώνησαν και βλέπουμε τώρα τον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor.

Είναι και φαβορί για τη νίκη άλλωστε... Ποιος τον αφήνει να φύγει;

Να σας υπενθυμίσουμε, ωστόσο, πως μετά τον Τζέιμς εκτός παιχνιδιού βρίσκεται και ο Νίκος Μπάρτζης απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα...