Survivor 4: Τι ενδέχεται να συμβεί μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης

Η απόφαση αυτή ανατρέπει τα πάντα από Δευτέρα κιόλας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τι ενδέχεται να συμβεί μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγα λεπτά αποκλειστικά στο Youweekly.gr, ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και μένει εδώ και κάποια 24ωρα στο ξενοδοχείο μαζί με τον Τζέιμς περιμένοντας την Κυριακή να ανακοινωθεί η αποχώρησή του επίσημα για να μπορέσουν να πάρουν και οι δυο τον δρόμο της επιστροφής.

Μετά το κύμα οικειοθελών αποχωρήσεων που έσκασε στον Άγιο Δομίνικο η παραγωγή τα έχει βρει σκούρα και έχει βρεθεί σε ένα τέλμα!

Τι αλλάζει στο Survivor μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μας αποκάλυψε πριν από λίγο πως η παραγωγή κάνει συνεχόμενα meetings γιατί έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το ατομικό από την Δευτέρα 17/5! Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα οριστικά αλλά είμαστε σε συνεχόμενη επικοινωνία για να ενημερωθούμε και να σας μεταφέρουμε τα πάντα, όπως πάντα πρώτοι, εδώ στο Youweekly.gr!

Ο Μπόγδανος ζήτησε αύξηση της αμοιβής του για να μην αποχωρήσει

Μπόγδανος Survivor 4

Γνωρίζετε πως ο άνθρωπός μας, αυτός που δεν έχει πέσει έξω ούτε σε ένα spoil, ξέρει τα πάντα για το παιχνίδι. Μετά από ένα τηλεφώνημα - πολύωρο μπορώ να πω - που είχαμε, μου αποκάλυψε πως όταν ανακοινώθηκε από την παραγωγή η παράταση του παιχνιδιού ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ένας από τους παίκτες που αντέδρασαν υπερβολικά αρνητικά στην ιδέα αυτή.

Ωστόσο, μετά από λίγο χρόνο που πήρε με τον εαυτό του αποφάσισε να διαπραγματευτεί με την παραγωγή πως όφελός του. Όπως, λοιπόν, μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr ο Ηλίας ήρθε σε επαφή με άτομα της παραγωγής και τους στρίμωξε στην γωνία! Η αύξηση στην εβδομαδιαία αμοιβή του ή φεύγει και δεν ξανά γυρίζει πίσω!

Ρίσκο για την παραγωγή να χάσει και δεύτερο παίκτη, αφού ο Τζέιμς νωρίτερα είχε αρνηθεί την οικονομική αύξηση που του προτάθηκε. Κάπως έτσι συμφώνησαν και βλέπουμε τώρα τον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor.

Είναι και φαβορί για τη νίκη άλλωστε... Ποιος τον αφήνει να φύγει;