Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Μαργαρίτη: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

«Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος»

Survivor 4 - Μαργαρίτη: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»
Survivor 13.05.2021 12:15
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία μίλησε για τη ζωή της μετά το Survivor 4, την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και όχι μόνο, κάνοντας αποκαλύψεις.

Όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη για το Survivor 4

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο Τζέιμς, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι. Πίστευα ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος.

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

«Σκεφτόμουν και λειτουργούσα αυθόρμητα, τα έλεγα χύμα και τσουβαλάτα»

Η Σοφία Μαργαρίτη παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη και αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία της στο Survivor ενώ πριν λίγες μέρες είχε συναντηθεί και με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Πειθαρχία είχες όντως μέσα στο παιχνίδι. Στρατηγική;

Ούτε καν. Ήμουν τόσο πολύ ο εαυτός μου που δεν λειτουργούσα ποτέ με απώτερο σκοπό. Είχα ως στόχο το έπαθλο αλλά όχι πως θα κινούμαι στο πρόγραμμα και πως θα μιλήσω. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ. Άλλωστε φάνηκε πόσο άγαρμπη ήμουν από την αρχή με τις κάμερες. Οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν την δουλειά τους κι εγώ τον πρώτο μήνα κρυβόμουν.

Δεν μπορούσα να το συνηθίσω όλο αυτό. Από ένα σημείο και μετά, όμως, το παιχνίδι σε απορροφά τόσο, που νομίζεις ότι η κάμερα είναι απλώς ένας κορμός δέντρου, δεν σε ενοχλεί. Έτσι, μιλούσα σαν να είχα απέναντί μου μια φίλη μου, έλεγα τα παράπονά μου και πολλές φορές έβγαζα θυμό. Ακόμα και στο θέμα που δημιουργήθηκε με την Ανθή, δεν σκέφτηκα πως θα φανεί στον κόσμο. Απλώς υπερασπίστηκα μια γυναίκα που δέχθηκε άδικη, κατ’ εμέ, επίθεση.

Σοφία Μαργαρίτη για Survivor

Πιστεύεις ότι σου κόστισαν οι κόντρες που είχες στο παιχνίδι;

Ήμουν τόσο ο εαυτός μου που δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα το δει ο κόσμος. Με την Μαριπόζα στην αρχή, όντως, υπήρξε ένταση. Από άποψη ηλικίας και εκείνη και οι περισσότεροι είναι παιδιά, οπότε τους δικαιολογώ. Η Ασημίνα πάλι μου έκανε μία επίθεση αλλά είναι κι αυτή μαμά, οπότε επίσης την δικαιολογώ. Όσον αφορά, την Ανθή αντέδρασα ενστικτωδώς, το ίδιο θα έκανα αν αδικούνταν ο οποιοσδήποτε. Πήγαμε εκεί έχοντας ο καθένας τον στόχο του.

Ο δικός μου ήταν το έπαθλο, ο Κοψιδάς μπήκε στο παιχνίδι για να του ανοιχτούν κάποιοι δρόμοι, μιας κι ο κλάδος του λόγω της κρίσης περνά δύσκολα. Η Ανθή, ως δημοσιογράφος ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Πρέπει να εκτιμηθούν η προσπάθεια κι ο αγώνας που κάνει ο καθένας. Ειδικά για τον κόσμο που παρακολουθεί μόνο ένα μικρό κομμάτι από την διαβίωσή μας και δεν μπορεί να έχει συνολική άποψη του τι συμβαίνει και τι χαρακτήρες είμαστε. Προσωπικά δεν σκέφτηκα ποτέ, ότι ενδεχομένως η στάση μου θα μου κόστιζε γιατί δεν πήγα να γίνω διάσημη. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το κομμάτι αυτό, άσχετα που προέκυψε τώρα. Σκεφτόμουν και λειτουργούσα αυθόρμητα, τα έλεγα χύμα και τσουβαλάτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Κονδυλάτος και Σαλαγκούδη βρέθηκαν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα

Survivor 4: Σαματάς στο χωριό του Τζέιμς - Βίντεο που πανηγυρίζουν με πανό

Share