Survivor 4: Η Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορεί ανοιχτά την παραγωγή του ριάλιτι

«Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι εγώ...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορεί ανοιχτά την παραγωγή του ριάλιτι

Στην εκπομπή και στη στήλη του Love It «10 και να καίνε» μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου για το Survivor 4. Η τραγουδίστρια έκανε τα παράπονά της για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες, κατηγορώντας την παραγωγή.

«Μπήκα στο παιχνίδι γιατί μου έκαναν τρίτη φορά την πρόταση και είπα ότι είναι σημάδι από τον Θεό», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ισχύει ότι ζήτησα από την ομάδα μου να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εγώ ήμουν αγωνιστικά η χειρότερη. Ήταν κάτι που το ζήτησα και από τους φίλους μου: Τριαντάφυλλο, Σάκη και Αλέξη. Τους είπα ότι αν νομίζουν ότι έπρεπε να ψηφιστώ, να το κάνουν και να μην αφήσουμε να πουν ότι κάνουμε συμμαχίες και ότι δεν βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα».

Για αυτό το λόγο η Ελευθερίου κατηγόρησε την παραγωγή του Survivor 4

«Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι εγώ δεν πήρα τίποτα από το μπαούλο και μου χρέωσαν μια άσχημη κατηγορία. Θα έπρεπε να δείξουν πως κάναμε μια συζήτηση με τον Αλέξη και λύσαμε την παρεξήγηση και θα έπρεπε να δείξουν πάρα πολλά άσχημα πράγματα που έγιναν και τα άσχημα σχόλια που δεχόμουν».

Πάρτι γενεθλίων για την Ελευθερία Ελευθερίου - Φωτογραφίες με πρώην παίκτες του Survivor 4

Κι ενώ επικρατεί ο κακός χαμός στο Survivor μετά την αποχώρηση του Τζέιμς αλλά και του Νίκου (που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα) η πρώην παίκτρια αυτού, Ελευθερία Ελευθερίου, που δεν της καίγεται και καρφάκι γιατί ουδέποτε τα πήγαινε καλά με το δίδυμο αυτό γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια μεγάλη μάζωξη!

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι στο σπίτι της Ελευθερίας Ελευθερίου στο οποίο ήταν καλεσμένοι και διάφοροι πρώην παίκτες του ριάλιτι.

Φυσικό ήταν τα social media και συγκεκριμένα το instagram να πάρουν φωτιά από φωτογραφίες και βίντεο.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η τριώροφη τούρτα της που θύμιζε Άγιο Δομίνικο, ξυπνώντας μνήμες... και ευχάριστες και δυσάρεστες.

Ελευθερία Ελευθερίου γενέθλια

Ελευθερία Ελευθερίου τούρταΕλευθερία Ελευθερίου  Survivor 4Ελευθερία Ελευθερίου instagram