Survivor 4: «Η σχέση του Τζέιμς με την Γερμανίδα είναι περίπλοκη»

Η αποκάλυψη κολλητού του φίλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η σχέση του Τζέιμς με την Γερμανίδα είναι περίπλοκη»

Ο Άρης Μαρτάκης, φίλος του Τζέιμς Καφετζή μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, για το Survivor 4, αλλά και για τη σχέση του με την ξανθιά καλλονή Γερμανίδα.

«Ο Τζέιμς κέρδισε τη φιλία του με τον Νίκο και την εμπειρία του Survivor. Εμείς γνωριζόμαστε τέσσερα χρόνια, αλλά εγώ δουλεύω και στην εταιρεία που έχουν. Μπήκε στο παιχνίδι για την εμπειρία. Ο James είναι συμπαθέστατος. Είχε ένα κοινό στη Ρόδο και πριν μπει στο παιχνίδι. Δεν ξέρω πως κάποιος άνθρωπος μπορεί να αντιπαθήσει αυτό το παιδί», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Τζέιμς με την Γερμανίδα

«Ο James είχε μία σχέση με μια Γερμανίδα, τώρα είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Η Maxine είναι στη Γερμανία, όχι στη Ρόδο», αποκάλυψε. Ενώ, δεν υπάρχει γυρισμός για τον Νίκο Μπάρτζη.

Σαματάς στο χωριό του Τζέιμς μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4

Μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη τους πρώτους μήνες του Survivor να μην είχα συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια για την συμπεριφορά τους αλλά να που τα πάντα ανατρέπονται τελικά!

Εδώ και λίγο καιρό τα δυο αυτά παιδιά κέρδισαν την εκτίμηση και την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού και η "σχέση" αυτή γιγάντωσε με την απόφαση που πήρε ο Τζέιμς να αποχωρήσει οικειοθελώς και να αφήσει πίσω του τον Νίκο, όχι για πολύ βέβαια αφού την Κυριακή θα ανακοινωθεί πως φεύγει.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο χωριό του Τζέιμς και κατέγραψε απίστευτα πλάνα με πολύ κόσμο να έχει βγει στους δρόμους κρατώντας πανό και φωνάζοντας δυνατά το όνομα του Τζέιμς αλλά και του Νίκου!

Τα πλάνα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όπως και κάποιες δηλώσεις που έγιναν από τον κόσμο για το δίδυμο του Survivor είναι μοναδικά.