Survivor 4: Ένταση στο Happy Day με τον κουμπάρο του Τριαντάφυλλου

Σε δύσκολή θέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή! «Μην βάζεις τον θυμό σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ένταση στο Happy Day με τον κουμπάρο του Τριαντάφυλλου

Ένταση σημειώθηκε στην εκπομπή Happy Day λόγω του Survivor 4 και των τελευταίων εξελίξεων. Στον αέρα μέσω Skype, βγήκε ο κουμπάρος του Τριαντάφυλλου και επικράτησε ένας μικρός χαμός με την παρουσιάστρια να υψώνει τον τόνο της φωνής της για να ηρεμήσει το κλίμα.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι προσβλητικός, είναι το στυλ του αυτό. Όταν ένας άνθρωπος, σε αφήνει νηστικό, σου τη λέει συνέχεια», είπε ο φίλος και κουμπάρος του Τριαντάφυλλου, σχετικά με την κόντρα που έχει με τον Κόρο.

Τότε ο Κώστας Φραγκολιάς πήρε το λόγο και είπε «Δεν είναι προσβλητικός; Δηλαδή μιλάμε για ένα προϊόν που το βλέπουμε πέντε μήνες. Συγνώμη Σταματίνα μου, να είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε. Το προβλεπόμενο που είχε, το πήρε».

Σε δύσκολή θέση ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ύψωσε τον τόνο της φωνής της και είπε «βοηθήστε με γιατί εγώ συντονίζω. Μην βάζεις τον θυμό σου», για να ηρεμήσει το κλίμα.

«Θύμωσα πολύ με τον Τριαντάφυλλο και είπα να μην το δω μπροστά μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το άγνωστο περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο στην αρχή της καριέρα τoυ, όπου είχαν συνεργαστεί.

«Τον Τριαντάφυλλο, στα πρώτα του βήματα, τον είχα μαζί μου. Ήταν ένα παιδάκι γεμάτο ενέργεια. Στην αρχή δεν ήξερε να σέβεται τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και κάπως… ξεπόρτιζε. Κάναμε μαζί ένα ντουέτο στην Αυστραλία και επειδή θύμωσε με τον ηχολήπτη, δεν βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί μου. Δεν υπάρχει σεβασμός εκεί. Θύμωσα πάρα πολύ και είπα στον μάνατζέρ του “σε παρακαλώ, όταν κατέβω να μην το δω μπροστά μου”», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Και πρόσθεσε: «Ο Τριαντάφυλλος, αν τον τσιγκλήσεις, μπορεί να σε προσβάλλει πάρα πολύ. Μετά από πέντε λεπτά το ξεχνάει, σου ζητάει συγγνώμη, βάζει και τα κλάματα. Μετά το Survivor θέλει ένα τραγούδι και θα ξαναμπεί στα δρώμενα με μεγάλη επιτυχία».