Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Η νέα αλλαγή στο Instagram του Τζέιμς Καφετζή

Προέβη σε αυτή την κίνηση γιατί έχουν δημιουργηθεί πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομα του

Survivor 4: Η νέα αλλαγή στο Instagram του Τζέιμς Καφετζή
Survivor 14.05.2021 10:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor 4 θεωρείται ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος κατάφερε κυρίως από τη μέση του παιχνιδιού και μετά να γίνει ο πιο δημοφιλής λόγω του χαρακτήρα που κρατούσε μέσα στο παιχνίδι. Η απόφαση του μάλιστα να αποχωρήσει οικειοθελώς, τον ανέβασε περισσότερο στα μάτια των τηλεθεατών.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου.

Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της Τρίτης.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της αποχώρησης του, ο Τζέιμς Καφετζής θα επιστέψει στην Ελλάδα το Σάββατο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας και δεν θα περιμένει τον κολλητό του φίλο Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος επίσης θα αποχωρήσει οικειοθελώς στο επεισόδιο της Κυριακής.

Η αλλαγή στο Instagram του Τζέιμς Καφετζή μετά το Survivor 4

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρηση του πήρε το κινητό του και επικοινώνησε με την οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, συνδέθηκε και στο Instagram. Εκτός λοιπόν του ότι ξεκίνησε να ακολουθεί νέα άτομα σύμφωνα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, έκανε τον λογαριασμό του επαληθευμένο, το λεγόμενο verified account με το μπλε τικ που θέλουν όλοι οι influencers, διότι έχουν δημιουργηθεί πολλά προφίλ από fan clubs, αλλά και ψεύτικα με το όνομα του.

Instagram Τζέιμς Καφετζή

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Παγώνει για ένα χρόνο το παιχνίδι ο Ατζούν στην Ελλάδα

Ούτε Τζέιμς, ούτε Μπάρτζης! Η νέα αποχώρηση από το Survivor είναι ηχηρή

Share