Σάκης Τανιμανίδης: «Στην αρχή έβλεπα Survivor και μου ξίνιζε»

«Ο Γιώργος Λιανός το κέρδισε σίγουρα το στοίχημα της παρουσίασης»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Στην αρχή έβλεπα Survivor και μου ξίνιζε»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor4, στην απόφασή του να μην παρουσιάσει φέτος το ριάλιτι επιβίωσης καθώς και στα επόμενα τηλεοπτικά βήματα που έχει σχεδιάσει.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως προς το παρόν συζητάει με τον ΑΝΤ1 για νέα πρότζεκτ, ενώ ένα από τα πιθανά είναι και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στον ερχομό των διδύμων και στον μεγάλο του ενθουσιασμό.

Οι δηλώσεις του Σαάκη Τανιμανίδη για το Survivor 4

«Συζητάμε με τον ΑΝΤ1 να κάνουμε κι άλλα πράγματα και οι ιδέες που έχει φέρει ο ΑΝΤ1 και αυτές που έχω εγώ. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω από πλευράς χρόνου.

Νομίζω ότι δεν θα κάναμε πρωινό με τη Χριστίνα. Σε αυτή τη φάση άφησα το Survivor για τη Χριστίνα. Στην αρχή το έβλεπα και μου ξίνιζε λίγο. Μετά το συνήθισα. Ο Γιώργος Λιανός το κέρδισε σίγουρα το στοίχημα της παρουσίασης του ριάλιτι. Δεν παρακολουθώ το Survivor».

Για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, είπε: «Άνοιξαν οι ουρανοί και οι καρδιές μας και το χαρήκαμε υπερβολικά. Όπως όλοι έτσι κι εμείς έχουμε αυτή τη χαρά να γίνουμε γονείς σε λίγο καιρό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ καλός παρουσιαστής»

Πριν από λίγο καιρό, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν του ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση να αφήσει το Survivor. Ταυτόχρονα μίλησε και για τη συμμετοχή του Γιώργου Λιανού στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, είναι πολύ καλός παρουσιαστής και έχει ένα ταλέντο που μπορεί να το τοποθετήσει σε πολλά διαφορετικά προτζεκτ. Έχει προσθέσει φέτος και αυτό το στοιχείο του χιούμορ στον σχολιασμό του που είναι πολύ ωραίο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.