Survivor 4 - spoiler 16/5: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Κόκκινοι ή Μπλε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - spoiler 16/5: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Χαμός θα επικρατήσει στο Survivor 4 στο επεισόδιο της Κυριακής 16/5. Μετά τις δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις, θα γίνει έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου θα ανακοινωθούν οι αλλαγές και θα σοκάρουν τους παίκτες τόσο της Κόκκινης όσο και της Μπλε ομάδας.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν θα ανακοινώσει στους παίκτες πως πλέον η προσπάθεια τους γίνεται πιο ατομική, αλλά και οι ομάδες λόγω του ότι οι Μπλε έμειναν μόνο 3, αλλάζουν ξανά. Εμείς μάλιστα, γνωρίζουμε ποιοι παίκτες πάνε που και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ατζούν βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης να καταρρέουν μέρα με την ημέρα, δεν γινόταν να μην κάνει τίποτα προς το τέλος, δηλαδή 2 περίπου μήνες πριν τον μεγάλο τελικό για να είναι το Survivor 4 σταθερά στην κορυφή της peime time ζώνης.

Ποια ομάδα θα κερδίσει αύριο 16/5 το έπαθλο στο Survivor 4

Survivor 4 spoiler 16/5

Το αγώνισμα όπως είδαμε θα έχει πολύ κούραση με πολλά και δύσκολα εμπόδια, ενώ, όπως παρατηρήσαμε ο Ντάφυ θα καταφέρει να κερδίσει σε ένα ματσάρισμα τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η αντίδραση του στην νίκη θα είναι υπερβολική προς τον πρώην συμπαίκτη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο στο Survivor 4 είναι η Μπλε. Πλέον δεν είναι μόνο 3 οι παίκτες που αγωνίζονται μετά την αναδιαμόρφωση των ομάδων και σίγουρα θα δούμε μεγάλες ανατροπές στα παιχνίδια και σίγουρα στις.... αποχωρήσεις.

Να σημειώσουμε πως έτοιμος για ριζικές αποφάσεις είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με το μέλλον του Survivor στην Ελλάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Ο Τούρκος ακόμα και τώρα που μιλάμε είναι έξαλλος, όχι απλά με Έλληνες παίκτες, αλλά και με συνεργάτες του από την ελληνική παραγωγή

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram