Survivor 4: Στημένες οι φωτογραφίες του Αλέξη Παππά με την Alessia;

«Ξέρεις πότε σε φωτογραφίζουν και πότε όχι και στήνεσαι κατάλληλα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Στημένες οι φωτογραφίες του Αλέξη Παππά με την Alessia;

Τις φωτογραφίες του Αλέξη Παππά με την Alessia από το Ντουμπάι σχολίασε η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Ο ηθοποιός ταξίδεψε πριν μερικές ημέρες στον εξωτικό προορισμό με σκοπό να δει την αγαπημένη του και οι φωτογράφοι τον τσάκωσαν.

Στην εκπομπή λοιπόν, όλοι απόρησαν με το γεγονός αν οι παπαράτσι πήγαν στο Ντουμπάι για να τους απαθανατίσουν. Τελικά λοιπόν κατέληξαν πως μπορεί οι φωτογραφίες να είναι στημένες.

Η Ναταλία Αργυράκη, ωστόσο έσπευσε να λύσει όλες τις απορίες λέγοντας πως τους κάλεσε ο Χάρης Σιανίδης και έτσι τραβήχτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες.

«Άρα δεν είναι παπαρατσικό το γνωρίζουν. Ξέρεις πότε σε φωτογραφίζουν και πότε όχι και στήνεσαι κατάλληλα» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξης Παππάς για την Alessi μετά το Survivor 4

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Αλέξη Παππά, πρόβαλλαν στην εκπομπή Love it. O πρώην παίκτης του Survivor 4, μίλησε για την σχέση Μαριαλένας και Σάκη, αλλά και για την σχέση του με την Alessia η οποία νωρίτερα έκανε δηλώσεις στο Πρωινό.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο.

Δεν ξέρω αν με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.