Survivor 4: Όλοι οι σοκαριστικοί τραυματισμοί των παικτών μέχρι σήμερα

Εκτός από το κουτσομπολιό και την ίντριγκα και οι τραυματισμοί χαρακτηρίζουν τον φετινό κύκλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Όλοι οι σοκαριστικοί τραυματισμοί των παικτών μέχρι σήμερα

Εκτός από το κουτσομπολιό και την ίντριγκα, ένα άλλο πράγμα που χαρακτηρίζει το φετινό «Survivor» είναι οι τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τους παίκτες. Το TiVi Σίριαλ τους συγκέντρωσε και σας τους παρουσιάζει.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αναλυτικά οι τραυματισμοί του Survivor 4

ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει χτυπήσει δύο φορές το πόδι του. Στη μια έπαθε διάστρεμμα στο γόνατο και την επόμενη χτύπησε άσχημα στο γόνατο. Αυτός λοιπόν είναι ένας από τους λόγους της αποχώρησης του από το παιχνίδι.

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

Το χτύπημα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν από τα πιο σοβαρά καθώς το άρμα έπεσε πάνω της και τη χτύπησε στο διάφραγμα, με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο την αναπνοή της.

Survivor 4 τραυματισμός Μαριαλένας

ΣΑΚΗΣ

Ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να είναι ένας από τους δυνατότερους παίκτες αλλά δεν απέφυγε τον τραυματισμό και μάλιστα εκτός αγωνίσματος. Συγκεκριμένα, χτύπησε ενώ περπατούσε στην παραλία και κλώτσησε άθελά του μια μεγάλη πέτρα! Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κάνει πέντε ράμματα στο πόδι του.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ο Τριαντάφυλλος για αρκετές μέρες φορούσε ειδικό νάρθηκα στο κορμί του εξαιτίας της μέσης του και διαφόρων μικροτραυματισμών που είχε.

ΗΛΙΑΣ

Το πόδι του έχει χτυπήσει και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα.

ΣΟΦΙΑ

Θλάση στο πόδι της είχε πάθει και η Σοφία Μαργαρίτη, μια από τις δυνατότερες παίκτριες, η οποία έμεινε εκτός αγωνισμάτων για αρκετά επεισόδια.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Η Αννα Μαρία Βέλλη έπεσε κάποια στιγμή, βλέποντας κάτι που τη ζάλισε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της και αμέσως χρειάστηκε η παρέμβαση της παραγωγής, ώστε να κάνει ράμματα.

Survivor 4 τραυματισμός Άννας Μαρίας

ΚΩΣΤΑΣ

Ενα δηλητηριώδες σαλάχι τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο, όταν βούτηξε στα νερά του Αγιου Δομίνικου με σκοπό να εξερευνήσει τον βυθό και να ψαρέψει. Ωστόσο, το δάγκωμα από σαλάχι φαίνεται να τον πόνεσε πολύ με αποτέλεσμα να πρηστεί το δάχτυλό του και να ζητάει να πάει αμέσως στον γιατρό.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Η υπερβολική κατανάλωση καρυδών προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του Γιώργου Ασημακόπουλου με αποτέλεσμα οι γιατροί να του απαγορεύσουν να φάει ξανά! Για τον λόγο αυτό οι συμπαίκτες του πρότειναν να του δώσουν από μία έξτρα κουταλιά φακόρυζο για να μην πεινάσει.

ΠΑΝΟΣ

Ο Πάνος Καλλίδης, μετά την επιστροφή του από το ριάλιτι επιβίωσης, επισκέφτηκε τον οδοντίατρό του καθώς οι καρύδες του δημιούργησαν πρόβλημα στο δόντια του.

Γυναικεία υπόθεση η δηλητηρίαση

Το «Survivor» δεν είχε ξεκινήσει καλά για την Αγγελική Λάμπρη και την Κάτια Ταραμπάνκο οι οποίες έφαγαν κάτι που τις πείραξε, με τη νικήτρια του «GNTM» να κάνει εμετό μπροστά στην κάμερα. Σε άλλο επεισόδιο στο νοσοκομείο από τροφική δηλητηρίαση είχαν καταλήξει και οι Μαριάλενα με την Αννα Μαρία Βέλλη.

Survivor 4 δηλητηρίαση