Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε τον παίκτη που έχει «τσακωθεί» με το μπάνιο

«Του έλεγαν “πλύνε τα ρούχα σου στη θάλασσα.”... Αν δεν του πεις δεν το κάνει»

Κώστας Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε τον παίκτη που έχει «τσακωθεί» με το μπάνιο
Survivor 16.05.2021 19:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Σου Κου Family” και μίλησε φυσικά για το Survivor.

Ο ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο ενώ αποκάλυψε ποιος παίκτης έχει τσακωθεί με το.. μπάνιο!

Η αποκάλυψη του Κώστα Παπαδόπουλου

«Ο Ντάφυ. Πλενόμαστε στη θάλασσα. Όλοι βγάζαμε τα ρούχα μας και τα πλέναμε στη θάλασσα. Ο Ντάφυ ποτέ. Σχεδόν σπάνια. Είχε έρθει πολλές φορές ο Ασημακόπουλος, ο Κόρο και του έλεγαν: “Πλύνε τα ρούχα σου στη θάλασσα.”. Αν δεν του πεις δεν το κάνει. Αυτό είχα δει εγώ».

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου

“Ο James δεν είχε κατηγορήσει κανέναν, δεν έχει βρίσει ποτέ κανέναν, από εκεί φαίνεται το ήθος του. Όταν ήμουν στην κόκκινη ομάδα, από την υποομάδα του Παππά ξεκίνησε όλος ο πόλεμος εναντίον του. Όταν ήρθαν καινούργιοι παίκτες του είπαν ότι ήταν ο πιο μισητός, αυτό πίστευε μέσα, αυτός τώρα κατάλαβε ότι δεν ίσχυε. Φανταστείτε τώρα πόση αγάπη έχει εισπράξει τώρα και πως ένιωσε με αυτή την υποδοχή.

Τον έβλεπαν ανταγωνιστικά, ξεχώριζε. Ο Νίκος είναι ένα αυθεντικό και καλό παιδί, δε θα αντέξει χωρίς τον Τζέιμς, είναι ένας αυθεντικός φίλος. Έχει και το πρόβλημα υγείας με τα πόδια του, στο συμβούλιο δε μπορούσε να περπατήσει. Αυτό θα τον οδηγήσει στην αποχώρηση. Θα πάει να βρει τον φίλο του. Ο Τζέιμς θα στεναχωρηθεί αν φύγει ο Νίκος, ήταν μαζί από την πρώτη μέρα.

Η Μαριαλένα είναι αληθινό λιοντάρι, πολύ καλό κορίτσι, την αγαπώ πολύ, πολύ δυναμική. Δε θα κάνει τίποτα με τον Σάκη. Και εσείς αν ήσασταν εκεί και είχατε έναν κύριο να σας προσφέρει τα πάντα τι θα κάνατε; Έχει την ψυχραιμία τόσους μήνες να μην προσβάλλει το όνομά της. Αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της έξω δε θα κάνει κάτι με τον Σάκη. Την συνοδεύει να πάει τουαλέτα και κάνουν 20 λεπτά να έρθουν πίσω, εκεί δε ξέρω τι γίνεται”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τι συνέβη την ώρα που άνοιξε skype η σύντροφος του Παππά με την εκπομπή Ευτυχείτε

Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Χριστίνα Κεφαλά στο πλευρό του Γιώργου Λιβάνη

Share