Survivor 4 - Κόρο: «Ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί με αξιοπρέπεια και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπω στον Ντάφι»

Βρήκε ευκαιρία πάλι να τον κράξει!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Κόρο: «Ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί με αξιοπρέπεια και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπω στον Ντάφι»

Πολύ συγκινητικό ήταν το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, μιας και ο Νίκος Μπάρτζης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το Survivor.

Ο παίκτης πήγε στην παραλία προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα ενώ έσπευσαν να πουν και τα καλύτερα για τον ίδιο!

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κόρομι, ο οποίος χαρακτηρίσε την επιλογή του να φύγει ως πολύ σωστή, μιας και δεν θα ήταν σωστό να κάθεται στον πάγκο και να αγωνίζονται οι άλλοι για εκείνον, κάτι που κάνει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Κόρο λοιπόν τόνισε ο Ντάφι δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας πάνω του και πως το μόνο που κάνει είναι να κάθεται και να περιμένει την ομάδα του να αγωνιστεί.

Ο Γιώργος Κόρομι απειλεί την παραγωγή πως θα αποχωρήσει

Survivor 4 Γιώργος Κόρομι αποχώρηση

Πρόσωπο ωστόσο από τον Άγιο Δομίνικο μας αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κόρομι μετά από τον άσχημο καβγά του με τον τραγουδιστή, έφτασε στα όρια του και απευθύνθηκε στην παραγωγή, όπου και τους απείλησε πως αν δεν φύγει ο Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι θα αποχωρήσει εκείνος.

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε η πηγή μας, ο Κόρο βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Το περιστατικό που τον έκανε εξαρχής έξαλλο με τον Ντάφυ δεν μπορεί με τίποτα να το ξεπεράσει. Ενώ, το γεγονός πως ο τραγουδιστής σπάνια αγωνίζεται στα παιχνίδι αλλά τρώει κανονικά, τον κάνει να εξοργίζεται περισσότερο, αφού όπως έχει δηλώσει εκείνος κάνει διακοπές και όλοι οι υπόλοιποι αγωνίζονται.

Βέβαια, ο Τριαντάφυλλος όπως σας έχουμε αποκαλύψει δεν πρόκειται να πάει πουθενά μέχρι στιγμής - τουλάχιστον από μόνος του - καθώς έκανε νέο deal με την παραγωγή.