Survivor 4: Άνθρωπος της παραγωγής είχε γενέθλια και τους κέρασε... κοψίδια!

Καταχάρηκαν οι παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άνθρωπος της παραγωγής είχε γενέθλια και τους κέρασε... κοψίδια!

Τα γενέθλια του γιόρτασε ένας άνθρωπος της παραγωγής στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για αυτό και θέλησε φυσικά να κεράσει τους παίκτες.

Λίγο μετά την διαμόρφωση των δύο νέων ομάδων, ο Γιώργος Λιανός ευχήθηκε στον εορτάζοντα ο οποίος μπήκε στον στίβο μάχης με μια πιατέλα κρεατικά!

Φυσικά, τρέχανε σε όλους τα σάλια και δεν θα μπορούσαν παρά να μην φάνε από ένα.. κοψίδι ο καθένας, ενώ αμέσως μετά του τραγούδησαν και το παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων.

Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4 σύμφωνα με τα στοιχήματα

Τι και αν δυο πολύ καλοί παίκτες έφυγαν, ο Ηλιας Μπόγδανος παραμένει στην κορυφή με στοιχηματική απόδοση 4.00, καθώς δεν επηρεάστηκε καθόλου, αφού και πριν βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Ο κερδισμένος βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι άλλος από τον, Σάκη Κατσούλη. Μετά την αποχώρηση Νίκου - Τζέιμς, του έδωσαν την δεύτερη θέση με απόδοση 4.50.

Η τριάδα κλείνει με τον Γιώργο Κόρομι. Ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, έχει απόδοση 5.00.

Ωστόσο, από την άλλη τα δυο κορίτσια που επίσης ήταν φαβορί, έχουν πέσει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα την τριάδα ακολουθούν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00), Ελένη Χαμπέρη (14.00) και Νικολέτα Μαυρίδη (16.00).

Survivor 4 spoiler 16/5