Survivor 4: Τι ψιθύρισε ο Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει

Την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τι ψιθύρισε ο Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει

Την αποχώρηση του ανακοίνωσε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος λίγο πριν φύγει, ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη.

Ο 26χρονος παίκτης πήγε στην παραλία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με κλάματα αλλά και πολλές συγκινητικές δηλώσεις.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που αποχαιρετήθηκε ο Νίκος με την Ελένη Χαμπέρη, για την οποία έχει δείξει μεγάλη συμπάθεια και αδυναμία.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα και αμέσως μετά αποκάλυψε τι της ψιθύρισε στο αυτί ο Νίκος Μπάρτζης, λίγο πριν αποχωρήσει.

Αυτό ψιθύρισε στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη ο Νίκος Μπάρτζης

«Όταν τον αποχαιρέτησα για να φύγει μου είπε στο αυτή "Έχεις μεγάλη ψυχή, συνέχισε έτσι και μπορείς να φτάσεις και μακριά". Ήταν κάτι που με συγκίνησε ακόμη πιο πολύ.

Τι να πω.. εγώ του εύχομαι περαστικά και να είναι καλά. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα γιατί του αξίζουν και δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι...»

Τι ψιθύρισε ο Τζέιμς στον Μπάρτζη λίγο πριν αποχωρήσει

Ένα από τα πιο απρόσμενα και συγκινητικά επεισόδια του Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 11/5 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Τζέιμς Καφετζής, όπως από πολύ νωρίς σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr, ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του κάνοντας λόγο για μειωμένες αντοχές μετά από 5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Να ξεκαθαρίσουμε πριν προχωρήσουμε παρακάτω πως ο Ατζούν δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει την ρήτρα για μείωση της αμοιβής του παίκτη, οπότε ο Τζέιμς έφυγε με πολλά λεφτά στην τσέπη από το νησί.

Λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Τζέιμς παρακολουθήσαμε μια πολύ συγκινητική στιγμή μεταξύ αυτού και του κολλητού του, Νίκου Μπάρτζη.

Τα δυο αυτά παιδιά κόλλησαν από την αρχή μέχρι και το τέλος του ταξιδιού αυτού. Πέρασαν πολλά, απομονώθηκαν από τους υπολοίπους και ζούσαν κάθε 24ωρο στον Άγιο Δομίνικο ενωμένοι.

Εκτός από το ότι αντάλλαξαν μπλούζες για να θυμάται ο ένας τον άλλον και να είναι πάντα μαζί (πάντα... μέχρι να βγει και ο Νίκος και να βρεθούν ξανά) αντάλλαξαν και κάποιες κουβέντες μεταξύ τους.

Μια από αυτές ήταν και το «πρόσεχε, πρόσεχε… θα το πάρεις (το έπαθλο) μην αγχώνεσαι . Αυτό να σκέφτεσαι!».

Αυτό είπε ο Τζέιμς στο αφτί του Νίκου και είδαμε τον Μπάρτζη να ξεσπά σε κλάματα...